Jump to content

Samsung ιδέες για την Black Friday!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η εβδομάδα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Η Black Friday είναι σχεδόν εδώ (26/11) με τις black προσφορές να έχουν ξεκινήσει ήδη σε ορισμένα καταστήματα* και τα προϊόντα Samsung θα βρίσκονται εκεί με τα Galaxy smartphones, tablets, wearables και ακουστικά! Αν μέχρι τώρα δείξατε… συγκράτηση περιμένοντας για να κάνετε τις αγορές σας την ιδανική στιγμή, ετοιμαστείτε!

Θέλετε smartphone; Δείτε τις προσφορές στα Samsung Galaxy Fold3 (256 & 512GB) Και Samsung Galaxy Flip3 (128 & 256GB**), για να αποκτήσετε το νέο foldable! Επίσης, το Samsung Galaxy S21 αλλά και το Samsung Galaxy S20 FE είναι δύο δυνατές προτάσεις, στις εκδόσεις 128 αλλά και 256GB**! Για όσους ψάχνουν ένα premium mid-range, το Samsung Galaxy A52s σε εκδόσεις 128 και 256GB** είναι η κατάλληλη επιλογή. Όπως και το μικρότερο Samsung Galaxy A12, σε εκδόσεις 64 και 128GB**!

To Samsung Galaxy Tab A7 είναι μια εξαιρετικά value for money πρόταση με δυνατά specs και ίσως ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε είτε σε Wi-Fi, είτε σε LTE έκδοση! Τα wearables είναι αναπόσταστο κομμάτι του «εξοπλισμού» μας, πλέον, οπότε στις προσφορές Black Friday θα βρείτε τα Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm αλλά και τα 40-44mm! Τέλος, τα γνωστά TWS ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 με Active Noise Cancellation θα ολοκληρώσουν το «πακέτο» του Galaxy οικοσυστήματος…

* Οι προσφορές διαφέρουν ανά προϊόν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) κι ανά κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα επισκεφτείτε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής σας. 

**Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...