Jump to content

Αρκετά bugs για το YouTube TV σε πολλές smart TVs


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοί επιχείρησαν τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή YouTubeTV σε έξυπνες τηλεοράσεις ή σε streaming sticks και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι η εφαρμογή δεν λειτουργούσε στις συσκευές τους, όπως στα στικάκια Fire TV της Amazon.

Αρχικά, η αποτυχία είχε λεχθεί πως αφορά μονάχα προϊόντα του κατασκευαστή Roku, αλλά αργότερα οι ιδιοκτήτες διαφόρων άλλων συσκευών είχαν την ίδια αρνητική εμπειρία.

Στο Reddit, ειπώθηκε ότι η εφαρμογή δεν λειτουργούσε πλέον σε έξυπνες τηλεοράσεις από Samsung, Sony και LG, μεταξύ άλλων. Το ίδιο ίσχυε για Amazon Fire TV, Apple TV και Nvidia Shield. Ακόμη και τα Chromecast της Google δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιούν το YouTube TV. Οι χρήστες των κονσολών PlayStation 4, PlayStation 5 και Xbox One δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιούν το YouTube TV.

Η ομάδα προγραμματιστών στο YouTube φέρεται να εργάζεται ήδη για την εξάλειψη του σφάλματος. Οι πρώτες αναφορές σχετικά με την ελαττωματική εφαρμογή YouTube TV ήρθαν στις 20 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ, τα προβλήματα μάλλον έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό. επειδή ο αριθμός των μηνυμάτων σφάλματος στις σχετικές πύλες όπως το DownDetector έχει μειωθεί σημαντικά.

Τι θα αλλάξει στην εφαρμογή στο άμεσο μέλλον;

Οι χρήστες Android TV θα μπορούν να κάνουν λήψη λογισμικού απευθείας από τα smartphone τους. Η λειτουργία υλοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε όταν κάνετε κλικ στο κουμπί “Εγκατάσταση” στο Play Store θα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού που προβάλλει όλες τις διαθέσιμες συγχρονισμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων με Android TV. ‘Αρα ακόμα και αν δεν έχετε πληκτρολόγιο ή δεν σας βοηθά ο ψηφιακός βοηθός για την λήψη/εγκατάσταση εφαρμογών, θα μπορείτε όλα να τα κάνετε με χρήση του smartphone σας!

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...