Jump to content

PREMIUM PRIVACY ANTI-SPY SEMI CURVED FULL GLUE TEMPERED GLASS


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Φροντίστε το απόρρητό σας και κάντε το περιεχόμενο σας να είναι μη προσβάσιμο σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Με το νέο επαναστατικό προστατευτικό οθόνης PREMIUM PRIVACY ANTISPY από την IDOL 1991 και την VOLTETEL, που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το νέο PREMIUM PRIVACY ANTISPY SEMI CURVED TEMPERED GLASS της IDOL 1991 προστατεύει το κινητό σας τηλέφωνο από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η ορατότητα της οθόνης είναι τόσο χαμηλή από πλάγια θέση που είναι αδύνατη η προβολή της.

Με μόλις 0,30mm πάχος, διαθέτει υψηλής ακριβείας στρογγυλεμένες άκρες για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφυγή τραυματισμών.

Το συγκεκριμένο Tempered Glass χρησιμεύει ως φίλτρο πόλωσης και εμποδίζει το φως όταν κάποιος κοιτάζει την οθόνη από το πλάι έως και 360ο. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι απόλυτα συμβατό με θήκες που διαθέτουν ανασηκωμένες άκρες για την προστασία της οθόνης του κινητού. Έχει υψηλό βαθμό σκληρότητας 9H και συνεπώς είναι πολύ δύσκολο να γρατσουνιστεί ή ακόμη και να σπάσει. Ακόμη και στην περίπτωση που με κάποιο δυνατό χτύπημα σπάσει, γίνεται πολύ μικρά κομμάτια, χωρίς όμως να διασκορπίζεται, όπως ακριβώς και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του χρήστη ή γρατσουνίσματος της οθόνης.

ΔΕΙΤΕ TA NEA
PREMIUM PRIVACY ANTI-SPY TEMPERED GLASS
ΑΠΟ ΤΗΝ IDOL 1991 KAI TH VOLTE-TEL ΕΔΩ

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...