Jump to content

Εκτοξεύεται η αξία των μετοχών της Apple


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επάξια η Apple θεωρείται ως ο κορυφαίος κατασκευαστής στον κλάδο της mobile τεχνολογίας, όσον αφορά την ανάπτυξη chips. Ωστόσο, πριν από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone 5G (iPhone 12), το μόντεμ 5G της εταιρείας δεν ήταν έτοιμο για εμπορική χρήση. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Apple θα χρησιμοποιεί το δικό της μόντεμ 5G στα δικά της iPhone έως το 2023. Ωστόσο, η εταιρεία δεν θα ενσωματώσει το μόντεμ 5G στο chip της σειράς Α, αλλά θα χρησιμοποιήσει ανεξάρτητο σχεδιασμό.

Εάν τα νέα είναι ακριβή, αυτό σημαίνει ότι τα iPhone του 2022 θα είναι η τελευταία γενιά iPhone με το chip 5G της Qualcomm. Από το 2023, το iPhone θα χρησιμοποιεί το  μόντεμ της Apple. Εκείνη τη στιγμή, τα iPhone θα χρησιμοποιούν το A17 Bionic.

Προς το παρόν, η TSMC είναι υπεύθυνη για όλα τα chips που έχουν αναπτυχθεί για την Apple και θα είναι επίσης υπεύθυνη για μελλοντικές παραγγελίες chip 5G. Φυσικά, για την Apple, το μόντεμ 5G μπορεί να είναι εύκολο να σχεδιαστεί, αλλά είναι δύσκολο να δοκιμαστεί.

Ως αποτέλεσμα αυτών των αναφορών, η Apple έκλεισε με άνοδο 2,85% στα 157,870 δολάρια και η ημερήσια χρηματιστηριακή της αξία αυξήθηκε κατά σχεδόν 71,9 δισεκατομμύρια δολάρια, με συνολική χρηματιστηριακή αξία 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό επαναφέρει την εταιρεία στην πρώτη θέση στον κόσμο.

Η Qualcomm και η Apple είχαν μια μακρά νομική διαμάχη προτού επιλυθούν όλα τα προβλήματά τους. Η πρώτη προμήθευε τη δεύτερη με μόντεμ 5G για τις δύο γενιές των iPhone 5G. Ωστόσο, η Qualcomm προετοιμάζεται τώρα για τη ζωή μετά την Apple. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...