Jump to content

Η OnePlus αναλαμβάνει τα ιατρικά έξοδα του θύματος ενός Nord 2 που αναφλέγη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τυλιγμένο στις φλόγες βρέθηκε κι άλλο OnePlus Nord 2 πριν λίγες ημέρες και αυτό το περιστατικό προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στον κορμό του θύματος/χρήστη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για έκρηξη συσκευής Nord 2. Η ιστοσελίδα 91mobiles επικοινώνησε με την OnePlus για μια δήλωση σχετικά με το όλο θέμα. Η εταιρεία είπε, “Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τέτοια περιστατικά. Η ομάδα μας έχει ήδη επικοινωνήσει με τον χρήστη και βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής των λεπτομερειών για να το διερευνήσουμε περαιτέρω.” Τώρα, η OnePlus India έχει παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ατυχές συμβάν.

Σύμφωνα με μια αναφορά του MySmartPrice, η OnePlus India συνέλεξε το καμένο Nord 2 από τον χρήστη. Η συσκευή φέρεται να έχει σταλεί στο ειδικό κέντρο της εταιρείας για περαιτέρω έρευνα. Εν τω μεταξύ, ο επιχειρησιακός επικεφαλής της OnePlus στην Ινδία λέγεται ότι βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το θύμα για βοήθεια. Το θύμα είπε στο δημοσίευμα ότι η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει τα ιατρικά του έξοδα. 

Ένας χρήστης του Twitter που φαίνεται να γνωρίζει το θύμα δημοσίευσε φωτογραφίες του smartphone μετά την έκρηξη και το έγκαυμα του θύματος. Οι φωτογραφίες μοιάζουν σαν το τηλέφωνο να ήταν στην τσέπη του θύματος όταν έπιασε φωτιά, προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα. Ακόμη, υπήρξε αναφορά από συγγενή που είπε ότι το θύμα αγόρασε το smartphone πριν από δύο μήνες από το Amazon India. Πρόσθεσε επίσης ότι το θύμα δεν αντιμετώπισε ποτέ προβλήματα υπερθέρμανσης με το τηλέφωνο, ενώ ακόμη και ο καιρός ήταν κρύος την ημέρα του ατυχήματος. Το θύμα αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού μετά την έκρηξη.

Το θέμα φαίνεται να είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς είναι η δεύτερη φορά που το Nord 2 τυλίγεται στις φλόγες και όλα αυτά λίγο μετά την εμπορική του διάθεση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...