Jump to content

Το fingerprint sensor του Pixel 6 χαλάει αν η μπαταρία φτάσει στο 0%!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταιγισμός αναφορών σε διάφορα φόρουμ από ιδιοκτήτες των νέων Google Pixel 6 και 6 Pro και στις περιγραφές αναλύθηκαν διάφορα σφάλματα και προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ήταν ένα προβληματικό εξάρτημα καθώς αργεί να ξεκλειδώσει την συσκευή. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα,  ξεκλειδώνει μερικές μονάδες με τα δακτυλικά αποτυπώματα άλλων ανθρώπων! Σε αυτά τα δεινά, πολλοί χρήστες προσθέτουν τώρα ένα άλλο. Μόλις η μπαταρία του Pixel 6 αποφορτιστεί πλήρως, απενεργοποιεί οριστικά τον σαρωτή στην οθόνη!

Πολλοί χρήστες του Pixel 6 συμμετείχαν σε ένα νήμα του Reddit παραπονούμενοι ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων σταμάτησε να λειτουργεί μόλις το τηλέφωνό τους ξέμεινε εντελώς από μπαταρία. Ο σαρωτής δεν λειτουργούσε μετά την επανεκκίνηση της συσκευής και η επιλογή επανεγγραφής του δακτυλικού αποτυπώματος έλειπε από το μενού ρυθμίσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία εγγραφής δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά στην πράξη δεν λειτουργούσε. Μια αναφορά σφαλμάτων έχει ήδη κατατεθεί στο Google Issue Tracker όπου περισσότεροι χρήστες του Pixel 6 έχουν παραπονεθεί ακόμη πιο έντονα.

Το καλό είναι ότι αυτό δεν μοιάζει με πρόβλημα υλικού, καθώς οι χρήστες του Pixel 6 αναφέρουν ότι τα πράγματα επέστρεψαν στο φυσιολογικό μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε reset τη συσκευή σας. Ορισμένοι χρήστες κατηγορούν την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου για το ζήτημα, αν και δεν είναι σαφές εάν είναι ο ένοχος ή όχι.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...