Jump to content

Το Redmi Note 11 έρχεται το 1ο τρίμηνο του 2022 και με SoC Snapdragon


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλη Οκτωβρίου ξεκίνησε την εμπορική του διάθεση στην αγορά της Κίνας το νέο Redmi Note 11 και τώρα δρομολογήθηκε η άφιξη των νέων μοντέλων της σειράς και στην Ινδία ένα διαφορετικό όνομα. Το Redmi Note 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ινδία ως Redmi Note 11T 5G, το Redmi Note 11 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει ως Xiaomi 11i και το Redmi Note 11 Pro Plus λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει ως Xiaomi 11i HyperCharge. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η σειρά Redmi Note 11 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι η κυκλοφορία στην Ινδία μπορεί να γίνει γύρω στον Μάρτιο, όπως ακριβώς και η σειρά Redmi Note 10.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Thepixel, η σειρά Redmi Note 11 θα φτάσει στην αγορά του Βιετνάμ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση λέει ότι η σειρά Note 11 θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό και προδιαγραφές για την αγορά του Βιετνάμ. Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές αναμένεται να τροφοδοτούνται με chipset Snapdragon αντί για το SoC της σειράς MediaTek Dimensity. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές εάν το chipset Snapdragon θα είναι αποκλειστικό προνόμια για πελάτες στην αγορά του Βιετνάμ.

Επιπλέον, σε προηγούμενες διαρροές μάθαμε ότι εκτός από την αλλαγή στο όνομα, οι προδιαγραφές της σειράς Redmi Note 11 αναμενόταν να είναι οι ίδιες με την κινεζική παραλλαγή για την Ινδία.

Και τέλος, για την ιστορία και μόνο να πούμε πως το Poco M4 Pro 5G κυκλοφόρησε παγκοσμίως ως ένα μετονομασμένο Redmi Note 11 5G.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...