Jump to content

Φαίνεται ότι τα Pixel 6... καλούν κατά λάθος τυχαίες επαφές


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχόλια και reviews από πολλά τεχνολογικά blogs, τάσσονται υπέρ της άποψης ότι τα νέα Google Pixel 6 είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες συσκευές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από τον γίγαντα της αναζήτησης. Παρ΄ όλα αυτά, τα νέα μοντέλα φαίνεται να παρουσιάζουν και μερικά σφάλματα και από εχθές μπορούμε να προσθέσουμε άλλο ένα σημαντικό bug στη λίστα.

Ένα νήμα στο reddit περιγράφει λεπτομερώς ένα σφάλμα που επηρεάζει τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro προκαλώντας αυτόματες τηλεφωνικές κλήσεις κατά λάθος σε τυχαίες επαφές. Στο ίδιο θέμα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός ατόμων που διαμαρτύρονται για το συγκεκριμένο πρόβλημα, με πολλούς να σημειώνουν ότι το τηλέφωνό τους είχε μείνει στην τσέπη τους ή και στο γραφείο τους όταν έγινε η κλήση.

Ο ένοχος φαίνεται να βρέθηκε και είναι ο ψηφιακός βοηθός της Google ο οποίος προφανώς καταγράφει εντολές τηλεφωνικών κλήσεων. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες σημείωσαν ότι το σφάλμα εμφανίστηκε ενώ κοιμόντουσαν ή ενώ το περιβάλλον τους ήταν εντελώς ήσυχο. Επομένως, δεν φαίνεται ότι ο ψηφιακός βοηθός θα μπορούσε απλώς να παρερμηνεύσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος ή μια συνομιλία.

Στην κοινότητα-φόρουμ για συσκευές Pixel, οι χρήστες ανέφεραν επίσης το ίδιο πρόβλημα, λέγοντας ότι οι κλήσεις έγιναν ενώ το τηλέφωνο ήταν στην τσέπη τους. Μερικοί χρήστες επεσήμαναν επίσης ότι τα τηλέφωνα καλούσαν την ίδια επαφή αντί για μια τυχαία επαφή κάθε φορά, αναγκάζοντάς τους να διαγράψουν τον εν λόγω αριθμό τηλεφώνου για να βρεθεί λύση στην ταλαιπωρία τους. Ορισμένοι είπαν επίσης ότι έχουν απενεργοποιήσει τη λειτουργία κλειδώματος της οθόνης του Assistant για να αντιμετωπίσουν το σφάλμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...