Jump to content

Poco: Θα επεκταθεί στην αγορά tablets και smartwatches


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταθερή ανάπτυξη και δυναμική παρουσία έχει επιτύχει η Poco στην mobile αγορά και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της με ένα έξυπνο ρολόι Poco και ένα tablet Poco.

Τα προϊόντα της Poco με αρκετά προσιτές τιμές, συνεχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών στην Ινδία και σε διάφορες άλλες αγορές. Η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι προσφορές προϊόντων της στοχεύουν σε κάθε κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των αγοραστών που δεν επιθυμούν να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά. Εκτός από αυτό, η Poco προσφέρει επίσης προϊόντα στις κατηγορίες mid-range και premium mid-range.

Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει την παγκόσμια διαθεσιμότητα του Poco M4 Pro στις 9 Νοεμβρίου. Παραμένοντας ψηλά στην επιτυχία των smartphones που κυκλοφόρησε στο παρελθόν και λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του smartphone M4 Pro, ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ προϊόντων της εταιρείας, Angus Ng έχει ρίξει φως στο οικοσύστημα της Poco και το σχέδιο επέκτασης για το δικό τους line-up προϊόντων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Android Authority, ο Angus αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα οικοσυστήματος.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας σημείωσε οτι για αυτούς το σημαντικό είναι να “ξεκινάμε από χαμηλά”. Όσον αφορά τα προϊόντα οικοσυστήματος, επέμεινε ότι δεν θα παρεκκλίνουν από τη φιλοσοφία της επωνυμίας τους. Επιπλέον,  ανέφερε ότι σχεδιάζουν να αποφύγουν να ρισκάρουν, αλλά μελλοντικά θα ασχοληθούν και με άλλα είδηση συσκευών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει παραπέρα, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κυκλοφορήσει προϊόντα όπως wearables, power banks, ακόμη και προϊόντα ήχου σε μια προσπάθεια να οικοδομήσει ένα πλήρες οικοσύστημα.

Η εταιρεία δεν φαίνεται να προετοιμάζεται για να κάνει την εμφάνισή της στην κατηγορία των tablet, επικαλούμενη τον έντονο ανταγωνισμό στον χώρο των tablet. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι τα tablets έχουν αυξήσει τη δημοτικότητα στα ύψη εν μέσω της πανδημίας. Δεδομένου ότι η αγορά είναι ήδη γεμάτη με όλα τα είδη tablet, είναι πιο δύσκολο για την Poco να εισέλθει στην ήδη πολυσύχναστη κατηγορία. Η εταιρεία εστιάζει επί του παρόντος στην επικείμενη κυκλοφορία του Poco M4 Pro. Το smartphone έγινε επίσημο στην Κίνα ως Redmi Note 11.

Ο Qiu είπε ότι η Poco συζητά επί του παρόντος για νέες ενημερώσεις λογισμικού με την ομάδα MIUI. Επιπλέον, δεν επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα αρχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τρία χρόνια. Επίσης, δεν είπε ότι θα παραδώσει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για χρόνια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...