Jump to content

Από το 2022 η λειτουργία κλειδώματος του Google Photos και στο iOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς επέκταση των λειτουργιών απορρήτου και ασφαλείας προχωρά η Google, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ασφαλούς κλειδωμένου φακέλου των Google Photos, του VPN που προσφέρεται μαζί με το Google One και του νέου κεντρικού κόμβου ασφαλείας των Pixel. Τα σχέδια περιγράφονται λεπτομερώς σε μια ανάρτηση όπου αποκαλύπτονται όλες οι νέες πρωτοβουλίες της εταιρείας περί ζητημάτων ασφαλείας.

Έρχεται η νέα λειτουργία και στο iOS

Για αρχή, η λειτουργία κλειδωμένου φακέλου της υπηρεσίας Google Photos, επί του παρόντος επιτρέπει στους κατόχους Pixel να αποκρύπτουν ευαίσθητες φωτογραφίες και βίντεο σε έναν φάκελο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης ή βιομετρικά στοιχεία, έρχεται στο iOS “στις αρχές του επόμενου έτους”. Η λειτουργία κυκλοφόρησε για το Pixel 3 και τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας τον Ιούνιο, όμως εκεί γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου η Google είπε ότι θα κυκλοφορήσει για όλα τα τηλέφωνα Android “σύντομα”. Τώρα έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε οι χρήστες του Google Photos στο iOS θα μπορούν να προστατεύουν ευαίσθητες εικόνες από αδιάκριτα μάτια.

Η υπηρεσία VPN του Google One επεκτείνεται σε 10 νέες χώρες αυτήν την εβδομάδα: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και ΕλβετίαΗ υπηρεσία περιλαμβάνεται ήδη χωρίς επιπλέον κόστος με προγράμματα αποθήκευσης στο cloud Google One με χώρο 2 TB και άνω στον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέλος, η Google επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Security Hub που έκανε το ντεμπούτο του στα νέα της τηλέφωνα Pixel 6 σε όλα τα τηλέφωνα Android. Ο διανομέας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απλή επισκόπηση της ασφάλειας της συσκευής σας και να παρέχει προειδοποιήσεις εάν δεν είναι ενεργοποιημένες ρυθμίσεις όπως η εύρεση συσκευής ή το κλείδωμα οθόνης. Το 9to5Google ανέφερε προηγουμένως ότι η δυνατότητα εμφανιζόταν σε παλαιότερες συσκευές Pixel με Android 12 και τώρα η Google λέει ότι “έχει σχέδια να το διαθέσει σε ολόκληρο το οικοσύστημά της στο μέλλον”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...