Jump to content

Το Xiaomi 12 είναι σχεδόν εδώ! (μόλις διέρρευσαν και εικόνες)


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε “δράση” εντοπίστηκε το επερχόμενο Xiaomi 12 και μάλιστα το κρατούσε κάποιος χρήστης στα χέρια του ενώ βρισκόταν στο μετρό.

Ο tipster Mukul Sharma μοιράστηκε μερικές εικόνες από το Weibo που δείχνουν τη συσκευή σε λειτουργία, μόνο που δεν είναι ορατά πολλά σχετικά με αυτό τηλέφωνο επειδή καλύπτεται από μια περίεργη θήκη. Ωστόσο φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστα ψηλή οθόνη ή θα μπορούσαν απλώς να είναι οι γωνίες που μας μπερδεύουν.

Το Xiaomi 12 είχε προηγουμένως ακουστεί ότι διαθέτει μικρότερο σχεδιασμό με οπή και υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα μαζί με μια ελαφρά καμπυλότητα των πλευρών του, αλλά αυτές οι βελτιώσεις, δυστυχώς, είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν εξ’αιτιας του μαύρου περιεχόμενου που εμφανίζεται στο τηλέφωνο στις εικόνες που διέρρευσαν.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του Xiaomi 12 έπεται και μάλιστα κατά το προσεχές διάστημα, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του – το Mi 11 Ultra – καταργείται ήδη σταδιακά σε χώρες όπως η Ινδία. Η συσκευή φέρεται να έλαβε επίσης πιστοποίηση BIS, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω μια επερχόμενη κυκλοφορία. Οι φήμες κάνουν λόγο για ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του 2022, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι το Xiaomi 12 θα είναι μια από τις πρώτες συσκευές που θα διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 898 που θα κατασκευαστεί στα 4nm. Μπορεί να συσκευάσει έως και 12 GB LPDDR5x RAM και έως 512 GB ROM UFS 3.1. Ενδέχεται επίσης να υποστηρίζεται ενσύρματη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 50W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...