Jump to content

Ζητήστε την αφαίρεση εικόνων ανηλίκων από την Google και το αίτημά σας θα εγκριθεί!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι έχει αλλάξει θετικά από την Google και αναφερόμαστε στην εισαγωγή μιας νέας επιλογής που επιτρέπει σε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών, στους γονείς ή στους κηδεμόνες τους να ζητούν να αφαιρέσουν τις εικόνες τους από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν εγκριθεί το αίτημα, οι εν λόγω εικόνες δεν θα εμφανίζονται στην καρτέλα “Εικόνες” του Google Search αλλά ούτε και ως μικρογραφίες σε οποιαδήποτε λειτουργία του Google Search.

Για να υποβάλετε ένα αίτημα, θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα υποστήριξης και να συμπληρώσετε τα σχετικά στοιχεία (διευθύνσεις URL εικόνων, προσωπικά στοιχεία του ανηλίκου, όνομα, ηλικία, χώρα διαμονής και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας). Εάν υποβάλλετε το αίτημα για λογαριασμό κάποιου άλλου, θα πρέπει να προσδιορίσετε τη σχέση σας με αυτό το άτομο.

Μετά την υποβολή, η Google μπορεί να σας ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες εάν χρειαστεί. Επιπλέον, η εταιρεία θα σας ειδοποιήσει μόλις κατεβάσει την εικόνα. Εάν το αίτημα δεν πληροί τις απαιτήσεις της εταιρείας για κατάργηση, θα λάβετε μια σύντομη εξήγηση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν πιστεύετε ότι η απόφαση ήταν λάθος, μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ξανά το αίτημα αργότερα.

{}

“Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά και οι έφηβοι πρέπει να πλοηγηθούν σε μερικές μοναδικές προκλήσεις στο διαδίκτυο, ειδικά όταν μια φωτογραφία τους είναι απροσδόκητα διαθέσιμη στο διαδίκτυο…Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει να δώσει στους νέους περισσότερο έλεγχο στο ψηφιακό τους αποτύπωμα και στο πού μπορούν να βρεθούν οι εικόνες τους στην Αναζήτηση”, έγραψε ο Danny Sullivan, Google’s Public Liaison for Search..

Η Google υπογραμμίζει περαιτέρω ότι η κατάργηση μιας εικόνας από τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν θα την καταργήσει από το διαδίκτυο. Εάν θέλετε να ζητήσετε να αφαιρέσετε μια εικόνα από έναν ιστότοπο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον webmaster του ιστότοπου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...