Jump to content

Έρχεται η 2η γενιά chip Google Tensor


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα στοιχεία που προσφέρονται για σχολιασμό,  δείχνουν ότι το Pixel 7 θα διαθέτει ένα chip Google Tensor δεύτερης γενιάς.

Τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro κυκλοφόρησαν επίσημα με την νέα σειρά chip Tensor της Google, που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Samsung. Αυτά τα chips έχουν βελτιστοποιηθεί για την εκτενή χρήση της μηχανικής εκμάθησης από την Google, σε ορισμένες περιπτώσεις επιταχύνοντας υπάρχουσες λειτουργίες ή επιτρέποντας πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν στο παρελθόν σε ένα τηλέφωνο.

Κατά την διάρκεια έρευνας εφαρμογών που περιλαμβάνονται στο Google Pixel 6, ομάδα έμπειρων ατόμων από γνωστό blog, εντόπισαν  APK Insight στο οποίο γίνονται αναφορές σε ένα νέο κωδικό όνομα που σχετίζεται με το Pixel, το “Cloudripper”. Αντί να είναι η κωδική ονομασία για το Pixel 7 ή το Pixel 7 Pro του επόμενου έτους, πιστεύουμε ότι το Cloudripper είναι το όνομα για μια πλακέτα βάσης που μοιράζονται σαν κοινό υλικό τα δύο τηλέφωνα. Μια παρόμοια κωδική ονομασία εμφανίστηκε νωρίτερα φέτος, “Slider”, για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Σύμφωνα με τεκμηρίωση που προβλήθηκε προηγουμένως από το 9to5Google, το Cloudripper είναι συνδεδεμένο με μια δεύτερη γενιά chip Google Tensor, με τον αριθμό μοντέλου “GS201”. Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι είδους βελτιώσεις θα πρέπει να περιμένουμε από το GS201, καθώς ουδείς δεν έχει εντοπίσει λεπτομέρειες υλικού.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...