Jump to content

Honor 50 και 50 Lite: Τώρα και στην Ευρώπη με υποστήριξη Google Mobile Services


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους λόγους που απείχε για ένα χρονικό διάστημα η Honor από την περιοχή της Ευρώπης, τους γνωρίζουμε πολύ καλά, ωστόσο τώρα η εταιρεία στην συγκεκριμένη αγορά με δύο μοντέλα που διαθέτουν τα Google Mobile Services όπως τον παλιό καλό καιρό. Τα δύο τηλέφωνα είναι το Honor 50 και το Honor 50 Lite, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, το μοντέλο Pro δεν έχει κάνει ακόμα αυτό το μακρύ ταξίδι.

Δεύτερον, το Honor 50 Lite δεν είναι το Honor 50 SE. Το μοντέλο Lite φαίνεται να βασίζεται στο Huawei nova 8i, αν και αυτό το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο αργότερα, οπότε αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Μη έχοντας άλλα περιθώρια αναμονής, το Honor 50 εμφανίζεται ήδη στο HiHonor.com, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ελάχιστες ώρες ανοίγει η φόρμα προ-παραγγελιών, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 12 Νοεμβρίου. Εάν προ-παραγγείλετε έως τις 11 Νοεμβρίου, θα λάβετε ένα Honor MagicWatch 2 46 mm Sports δωρεάν.

Άλλα περιφερειακά υποκαταστήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος θέλουν επίσης να ξεκινήσουν τις προ-παραγγελίες σύντομα. Στην ηπειρωτική Ευρώπη, το Honor 50 θα ξεκινά από τα 530 ευρώ για την παραλλαγή με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση των 8/256 GB θα είναι διαθέσιμη στα 600 ευρώ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα: Midnight Black, Emerald Green, Frost Crystal και την υποτιθέμενη περιορισμένη έκδοση Honor Code.

Όσο για το Honor 50 Lite, δεν το βλέπουμε ακόμα στα Ευρωπαϊκά καταστήματα. Αυτό το μοντέλο θα διατίθεται με τιμή €300 για την έκδοση 6/128 GB.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...