Jump to content

Εντοπίστηκε σε βάση δεδομένων το επερχόμενο Realme 9 Pro Plus


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρίχνοντας κλεφτές ματιές σε διάφορα ειδησεογραφικά στέκια, βρέθηκε νέα πληροφορία για το Realme 9 Pro Plus το οποίο εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων IMEI. Ο κινέζος κατασκευαστής ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα  smartphones της σειράς Realme 9 το 2022. Τώρα, αυτά τα επικείμενα μοντέλα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε ιστότοπους πιστοποίησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κυκλοφορίας των Realme 8s και 8i που έγινε πρόσφατα, η Realme ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο mid-ranger θα γίνει επίσημο το επόμενο έτος.

Επιπλέον, η εταιρεία είπε ότι τα smartphones της σειράς Realme 9 θα έχουν έναν “φανταστικό mainstream επεξεργαστή”. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν.

Το επερχόμενο μοντέλο φέρει τον αριθμό RMX3393. Σύμφωνα με μια αναφορά από την ομάδα του ιστότοπου 91mobiles, η συσκευή θα μπορούσε να έχει υψηλότερες προδιαγραφές από τα Realme 9 Pro και Realme 9.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό, την τιμή και τη διαθεσιμότητα του Realme 9 Pro Plus είναι ακόμα λίγες. Ωστόσο, το τηλέφωνο φαίνεται να υπάρχει και τον περασμένο μήνα, η Realme επιβεβαίωσε ότι η σειρά Realme 9, θα βγει στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Πιθανές τιμές των νέων συσκευών

Ενώ η Realme εξακολουθεί να διατηρεί κρυφές τις λεπτομέρειες περί τιμολόγησης, μια αναφορά από γνωστό ιστότοπο υποδηλώνει ότι η βασική παραλλαγή του Realme 9 θα μπορούσε να πωλείται για λιγότερο από 15.000 INR (περίπου 200 $). Το Realme 9 Pro, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έχει τιμή μικρότερη από 20.000 INR (περίπου 267 $) για τη βασική του έκδοση. Τώρα, με το Realme 9 Pro Plus που αναμένεται να γίνει επίσημο μαζί με τα άλλα smartphones της σειράς Realme 9, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποιο κλιμάκιο τιμών τοποθετεί η εταιρεία το συγκεκριμένο smartphone.

Αυτοί θα είναι οι επεξεργαστές των νέων μοντέλων Realme 9

Σε προηγούμενες διαρροές, διαβάσαμε ότι το Realme 9 Pro ή το Realme 9 Pro Plus θα μπορούσε να έχει chipset Qualcomm Snapdragon 870 . Επιπλέον, προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο για οθόνη AMOLED που προσφέρει υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Να θυμίσουμε ότι το Realme 8 Pro διαθέτει κύρια κάμερα 108MP.

Επιπλέον, το vanilla Realme 9 είναι πιθανό να έχει αρκετές αναβαθμίσεις. Ως μέρος αυτών των αναβαθμίσεων, το Realme 9 είναι πιθανό να αποκτήσει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή από τα chipsets Mediatek Helio G90 και Mediatek Helio G95. Η Realme χρησιμοποιεί τους προαναφερθέντες επεξεργαστές στα smartphone της για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Επίσης, το μοντέλο θα μπορούσε να φέρει ένα όνομα 5G, ακριβώς όπως το Realme 8 5G.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...