Jump to content

Έρχονται τα Samsung Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra των 14,6"!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον νέο της στόλο ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η Samsung όσον αφορά την κατηγορία των κορυφαίων της tablets για να αντικαταστήσει τα περσινά Galaxy Tab S7 και Tab S7+. Για την ακρίβεια, η νοτιοκορεατική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρία tablets υψηλής τεχνολογίας. Εκτός από τα Galaxy Tab S8 και Tab S8+, o τεχνολογικός γίγαντας θα φέρει και το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μοντέλο “Ultra” θα είναι μια έκδοση high-end με τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Συνεργάστηκαν η ιστοσελίδα 91mobiles με τον χρήστη OnLeaks για να φέρουν μερικές νέες εικόνες του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Αυτό το high-end tablet θα έχει εγκοπή για την μπροστινή κάμερα και εξαιρετικά στενά πλαίσια. Το tablet θα χρησιμοποιεί δυο πίσω κάμερες και τέσσερα ηχεία.

Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra έχει μια μικρή εγκοπή. Αυτή η εγκοπή δεν είναι για οποιαδήποτε τεχνολογία παρόμοια με το Face ID, αλλά απλώς για να παρέχει λίγο χώρο για την μπροστινή κάμερα. Το περίγραμμα γύρω από την οθόνη είναι αρκετά στενό. Έτσι, για να χωρέσει η μπροστινή κάμερα, η εγκοπή είναι προφανώς απαραίτητη.

Άλλες αναφορές λένε πως το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra χρησιμοποιεί οθόνη 14,6 ιντσών. Ωστόσο, το Galaxy Tab S8 και το Galaxy Tab S8+ θα χρησιμοποιούν οθόνες 11 ιντσών και 12,4 ιντσών, αντίστοιχα. Η εικόνα του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra δείχνει επίσης τις διπλές πίσω κάμερες σε ένα υπο-πλαίσιο σχήματος χαπιού και τη μαγνητική λωρίδα για το S-Pen. Η εικόνα 360 μοιρών δείχνει ότι είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ηχεία και θύρες Type-C. Ωστόσο, δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Επί του παρόντος, η εικόνα του Galaxy Tab S8 Ultra δεν αντιπροσωπεύει την οριστική μορφή του, γεγονός που εξηγεί την έλλειψη μαγνητικών pins στην αριστερή πλευρά του πλαισίου. Οι διαστάσεις αυτής της συσκευής είναι  325,8 mm x 207,9 mm x 5,4 mm. Αυτό το κάνει πιο ψηλό και πιο λεπτό από το Samsung Galaxy Tab S7+.

Τέλος, αναμένουμε πως η σειρά Galaxy Tab S8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, εκτός εάν η παγκόσμια έλλειψη chip αναγκάσει τη Samsung να αναβάλει την κυκλοφορία του μέχρι το 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...