Jump to content

Επίσημο το Huawei Watch GT 3, από τις 11 Νοεμβρίου στην αγορά


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η περίοδος των προ-παραγγελιών για το νέο έξυπνο ρολόι Huawei Watch GT3 έχουν ξεκινήσει σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με το Huawei Watch 3 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ωστόσο υιοθετεί διαφορετικό σχεδιασμό και προσφέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Το Huawei Watch GT 3 είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: ένα μοντέλο 42 mm και άλλο ένα μεγαλύτερο των 46 mm. Η έκδοση 42 χιλιοστών διαθέτει οθόνη AMOLED μεγέθους 1,32 ιντσών. Ωστόσο, το μοντέλο 46 mm διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη κυκλική οθόνη 1,43 ιντσών. Επιπλέον, το smartwatch προσφέρει εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως και 14 ημέρες. Εκτός από αυτό, υποστηρίζει πάνω από εκατό αθλητικές δραστηριότητες και συνοδεύεται από ενσωματωμένο GPS. Επίσης έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Η βασική έκδοση των 42 χιλιοστών πωλείται στην Ευρώπη με τιμή 229 € (περίπου 20.000 INR). Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο των 46 χιλιοστών εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε 249 € (περίπου 21.600 INR). Αυτή η παραλλαγή διαθέτει μαύρο λουρί.

Επιπλέον, η Huawei θα προσφέρει δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο Adidas Running και τα ακουστικά FreeBuds 4 για τους καταναλωτές που θα προ-παραγγείλουν πρώτοι το νέο smartwatch. Η παραλλαγή 42mm έρχεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Elite Light Gold, Classic White και Active Black. Αυτά πωλούνται στα 279 €, 249 € και 229 €, αντίστοιχα. Η έκδοση 46 χιλιοστών, από την άλλη πλευρά, έρχεται σε χρωματικές επιλογές Elite Titanium, Classic Brown και Black. Έχουν τιμή 299 €, 269 € και 249 €, αντίστοιχα.

Στο Watch GT 3 υπάρχει αισθητήρας ανίχνευσης θερμοκρασίας δέρματος και συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+. Ακόμη, υπάρχει αισθητήρας πίεσης αέρα και SpO2. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο του χρήστη.

Το νέο smarwatch υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και οι χρήστες μπορούν επίσης να το φορτίσουν χρησιμοποιώντας τα smartphone τους. Η έκδοση 42 χιλιοστών έχει ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ημέρες. Ωστόσο, η μπαταρία της παραλλαγής 46mm προσφέρει έως και 14 ημέρες ζωής μπαταρίας με την παρακολούθηση καρδιακών παλμών και διατίθεται με 32 MB RAM + 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Το wearable έχει βαθμονόμηση 5ATM για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Για να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις, το ρολόι διαθέτει μικρόφωνο και ενσωματωμένο ηχείο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...