Jump to content

Το σκορ της selfie cam του iPhone 13 Pro στο DxOMark


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και μερικοί άνθρωποι δύσκολα εμπιστεύονται διάφορες πλατφόρμες αξιολόγησης ποιότητας καμερών, οθονών και ηχείων για πολλά smartphones, το DxOMark για πολλούς παραμένει αξιόπιστο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την αξιολόγηση της selfie κάμερας του iPhone 13 Pro και σε πολλούς fans της Apple δεν θα αρέσει το αποτέλεσμα επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση. Ναι, έχασε εννέα ολόκληρες θέσεις στην γενική κατάταξη και φυσικά μπροστά του πέρασαν διάφορα Android smartphones. Το iPhone 13 Pro συγκεντρώνει 99 πόντους ενώ η νούμερο ένα συσκευή smartphone για selfies, το Huawei P50 Pro έχει 106 πόντους.

Το συνολικο σκορ είναι παρόμοιο με του iPhone 12 , αλλά το iPhone 13 Pro έχει υψηλότερη βαθμολογία στις φωτογραφίες selfie, χάρη στην ακριβή έκθεση του θέματος, το μεγάλο βάθος πεδίου και τις καλές λεπτομέρειες στα high-lights και τις λήψεις σε εσωτερικούς χώρους.

Επίσης, εξαιρετικό δείχνει να είναι το iPhone 13 Pro και στην κατηγορία των selfie βίντεο. Το δυναμικό εύρος βίντεο του είναι μεγάλο, η έκθεση είναι ακριβής, η ουδέτερη ισορροπία λευκού παρουσιάζει έναν φυσικό και ευχάριστο τόνο και η χρωματική ευαισθησία είναι επίσης εξαιρετική.

Οι προδιαγραφές του νέου iPhone 13 Pro

Να υπενθυμίσουμε πως το iPhone 13 Pro έρχεται με οθόνη Super Retina XDR 6,1 ιντσών και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης έως 1 TB. Χρησιμοποιεί το ίδιο chipset A15 Bionic με το Pro Max. Η εμπρόσθια κάμερα φέρει αισθητήρα 12 MP 1/3,6″ με εστιακή απόσταση 23 mm, φακό με διάφραγμα f/2,2, τρισδιάστατο αισθητήρα, λειτουργία κινηματογράφου (1080p, 30 fps) για εγγραφή βίντεο με μικρό βάθος πεδίου και Dolby Vision για εγγραφή βίντεο HDR έως 4K 60 fps. Εγγραφή βίντεο 4K στα 24/ 25/ 30/ 60 fps και τέλος, εγγραφή βίντεο 1080p HD στα 25 fps, 30 fps ή 60 fps

Εν τέλει, πήρε καλύτερη βαθμολογία από το περσινό μοντέλο

Η βαθμολογια του iPhone 13 Pro στο κομμάτι της φωτογραφίας είναι 102 πόντοι, καλύτερη από του 12 Pro. Ωστόσο, το iPhone 13 Pro έχει περισσότερο “θόρυβο” από τον προκάτοχό του. Η διαφορά στο βίντεο είναι εμφανής (95 έναντι 93) και το iPhone 13 Pro γίνεται μία από τις καλύτερες συσκευές αυτής της κατηγορίας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...