apoag Δημοσιεύτηκε October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2021 Μετά από 4 χρόνια με το τιμιότατο mia1 , ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κινητό . Ψάχνω για ένα κινητό γύρω στα 300€ από Ελλάδα ( skroutz κλπ). Θέλω ένα δυνατο κινητό , δεν παίζω παιχνίδια κλπ. απλά για να αντέξει τις μελλοντικές απαιτήσεις των εφαρμογών και να είναι βιώσιμο για περισσότερο καιρό. Γενικά με αλλαγές rom κλπ δεν το έχω πολύ και δεν θέλω να μπλέξω , οπότε θέλω ελληνικά , global rom κλπ έτοιμα. Με ενδιαφέρουν οθόνη και κάμερα (δεν έχω τρέλες απαιτήσεις αλλά αν τράβας καμία φωτο το βραδύ να είναι αξιοποιήσιμη . dual , fm αδιάφορα. υπέρυθρες θα τις ήθελα αλλα οκ. Σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία , βαρύ gaming. Διαθέτω περίπου 300€ και ήμουν ανάμεσα σε mi11 lite , red mi note 10 pro , poco f3 , realme 8 pro .. και στην συνέχεια κατέληξα περισσότερο στα 2 τελευταία (δέκτες εννοείται και άλλες προτάσεις ). Έχω προβληματιστεί με αυτά που διαβάζω για υπερθέρμανση , αισθητήρα εγγύτητας , πρασίνισμα οθόνης κλπ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. October 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Μόλις πήρα χαμπάρι και το realme gt master edition και φαίνεται τούμπανο. Μεγαλύτερο μπέρδεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 1 hour ago, apoag said: Μόλις πήρα χαμπάρι και το realme gt master edition και φαίνεται τούμπανο. Μεγαλύτερο μπέρδεμα.... Θα πήγαινα σε αυτό.πολυ δυνατή συσκευή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. October 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 και σε σύγκριση με τα άλλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 27 minutes ago, apoag said: και σε σύγκριση με τα άλλα ; Δεν τα έχω δει αναλυτικά αλλά νομίζω ότι είναι ποιο καινούργιο μοντέλο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Το Realme GT Master αξίζει τα λεφτά του, πολύ καλό και δεν θα έχεις τα προβλήματα που τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. October 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 6 minutes ago, CaptainChris said: Το Realme GT Master αξίζει τα λεφτά του, πολύ καλό και δεν θα έχεις τα προβλήματα που τα άλλα. Ευχαριστώ γιατί έχω μπερδευτεί πολύ. και παίζει και σε καλή τιμή τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 realme gt master edition και εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Στο post λες ότι δεν παίζεις games αλλά πιο κάτω βάζεις στη σειρά προτεραιότητας το βαρύ gaming.Οπως και να χει realme θα πω κι εγώ.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. October 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 6 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Στο post λες ότι δεν παίζεις games αλλά πιο κάτω βάζεις στη σειρά προτεραιότητας το βαρύ gaming. Οπως και να χει realme θα πω κι εγώ. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι δεν παίζω για αυτό και μπήκε τελευταίο από τα 4 .. αλλά κατάλαβα την παρατήρηση σου. Έχω καταλήξει προς τα εκεί και θα περιμένω λίγο να πέσει. ευχαριστώ 12 ώρες πριν, Bardar1s said: realme gt master edition και εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά Όλοι βλέπω συμφωνείτε προς τα εκεί .. γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts