Jump to content

Έρχονται τα Amazfit GTR3, GTR3 Pro και GTS3 στις 11 Οκτωβρίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρία νέα πολύ “φρέσκα” σε τεχνικά χαρακτηριστικά έξυπνα ρολόγια ετοιμάζει να μας ανακοινώσει η Amazfit. Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στην Κίνα στις 12 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να λανσάρει τα GTR 3, GTR 3 Pro και GTS 3. Πριν από την επίσημη κυκλοφορία, οι εικόνες και οι προδιαγραφές των επερχόμενων ρολογιών εμφανίζονται στο διαδίκτυο χάρη στον PassionateGeekz . Τα renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των GTR 3, GTR 3 Pro και GTS 3 πριν από την κυκλοφορία τους.

Ξεκινώντας με το έξυπνο ρολόι Amazfit GTR 3, αναμένεται να διαθέτει AMOLED οθόνη 1,39 ιντσών. Το GTR 3 υποτίθεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με 150 αθλητικές λειτουργίες και θα έχει μπαταρία 450mAh που θα μπορούσε να προσφέρει έως και 24 ημέρες ζωής μπαταρίας. Το GTR αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε δύο χρώματα: Thunder Black και Moonlight Grey. Η εταιρεία αναμένεται να αποστείλει όλα αυτά τα νέα έξυπνα ρολόγια με το λογισμικό της, το ZEPP OS. Φτάνοντας στις προδιαγραφές του μοντέλου GTR 3 Pro, λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 1,45 ιντσών. Η οθόνη ενδέχεται να έχει πυκνότητα pixel 331 PPI. Το GTR 3 Pro αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε δύο εκδόσεις: Sport και Classic.

Λοιπά στοιχεία..

Όσον αφορά τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του Amazfit GTS 3, μπορεί να έχει οθόνη 1,75 ιντσών με ανάλυση 390 x 450 pixels. Το έξυπνο ρολόι μπορεί να κυκλοφορήσει σε τρεις επιλογές χρωμάτων: Tera Rose, Ivory White και Graphite Black. Όσον αφορά την τιμολόγηση, τα Amazfit GTR 3 και GTR 3 Pro αναμένεται να πωληθούν για περίπου $ 215  και $ 225 αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, το GTS 3 μπορεί να κοστίζει 205 $. Τα κοινά χαρακτηριστικά που αναμένεται να προσφέρουν αυτά τα έξυπνα ρολόγια περιλαμβάνουν 150 σπορ λειτουργίες, σώμα από κράμα αλουμινίου, 2 ώρες χρόνου φόρτισης, Bluetooth 5.1, βιομετρικό αισθητήρα, μέτρηση αναπνευστικού ρυθμού, μέτρηση παλμών, αισθητήρα SpO2 και πολλά άλλα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...