mol Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Αυτονομία πώς είναι; Επίσης τι αρνητικά θα λέγατε ότι έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Παιδιά καλησπέρα σας!Θέλω να το αγοράσω αλλά θέλω να ρωτήσω τα εξής πρίν.Λογικά δεν εχει Google play store, στο Huawei app gallery θα βρω τα πάντα?Γενικά θα εχω καποια δυσκολία με αυτό η μπαίνει κατα κάποιο τρόπο το google play store?Όχι Google play store δεν έχει αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να περάσεις τις εφαρμογές της Google τις οποίες βέβαια θα πρέπει να κάνεις manually update. Στο app gallery της Huawei θα βρεις αρκετά άλλα σίγουρα όχι τα πάντα. Αν έχει android τηλέφωνο μπορείς να κατεβάσεις το app gallery και να ρίξεις μια ματιά τι έχει και ποιες εφαρμογές θα πρέπει να τις κατεβάσεις πχ από apkpure. Αυτονομία πώς είναι; Επίσης τι αρνητικά θα λέγατε ότι έχει?Από αυτονομία είναι μια χαρά. 8-9 ώρες video playback. Τυπικκη απόδοση ταμπλετ.Βασικό αρνητικό η έλλειψη playstore και το γεγονός ότι το πενάκι (αν σε ενδιαφέρει) είναι αρκετά καλό σε θέμα απόκρισης αλλά σίγουρα όχι επιπέδου apple pencil. Sent from my SM-F711B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 2 ώρες πριν, harogeo said: Όχι Google play store δεν έχει αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να περάσεις τις εφαρμογές της Google τις οποίες βέβαια θα πρέπει να κάνεις manually update. Στο app gallery της Huawei θα βρεις αρκετά άλλα σίγουρα όχι τα πάντα. Αν έχει android τηλέφωνο μπορείς να κατεβάσεις το app gallery και να ρίξεις μια ματιά τι έχει και ποιες εφαρμογές θα πρέπει να τις κατεβάσεις πχ από apkpure. Από αυτονομία είναι μια χαρά. 8-9 ώρες video playback. Τυπικκη απόδοση ταμπλετ. Βασικό αρνητικό η έλλειψη playstore και το γεγονός ότι το πενάκι (αν σε ενδιαφέρει) είναι αρκετά καλό σε θέμα απόκρισης αλλά σίγουρα όχι επιπέδου apple pencil. Sent from my SM-F711B using Tapatalk Πολύ ωραία αυτονομία βλέπω! Δε ξέρω αν με πειράξει η έλλειψη των γκουγκλ σερβισιζ είναι η αλήθεια. Λέω να τολμήσω να κάνω το βήμα να την αποκτήσω την ταμπλέτα. Βλέπω ότι στα 350+ που κοστίζει δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο (δε θέλω mipad 5, ουτε ipad) Η χρήση που θα κάνω είναι ταινίες/σειρές (με vlc player), χαζοπαιχνιδα (τύπου homescapes), σερφαρισμα και γιουτιουμπ (vanced) Τώρα το πενάκι δε ξέρω αν το χρησιμοποιήσω πολύ αλλά το πληκτρολόγιο εκτιμώ θα το τιμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Πολυ ωραία, μια ερώτηση ακόμη, επειδή δουλεύω το officesuite https://play.google.com/store/search?q=officesuite&c=apps όχι το αγορασμένο, μπορεί να μου πει κάποιος αν το έχει βάλει και αν δουλεύει?Στο xiaomi μου κινητό mix 3 ανοίγει μεν αλλα δεν με αφήνει να γράψω αυτά που θέλω, ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 14 ώρες πριν, boltsis said: Πολυ ωραία, μια ερώτηση ακόμη, επειδή δουλεύω το officesuite https://play.google.com/store/search?q=officesuite&c=apps όχι το αγορασμένο, μπορεί να μου πει κάποιος αν το έχει βάλει και αν δουλεύει?Στο xiaomi μου κινητό mix 3 ανοίγει μεν αλλα δεν με αφήνει να γράψω αυτά που θέλω, ευχαριστώ προκαταβολικά!! Ναι δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 καλησπερα σε ολους. Θα μπορουσε καποιος κατοχος να μας πει πως παιζει το onenote (microsoft) με το mpencil 2 (που δινοταν ως bundle με το matepad 11)? Προ καιρου το ειχα χρησιμοποιησει λιγο κι εχει πολυ delay -γενικα δεν ηταν καλη η εμπειρια χρησης. Εχει αλλαξει κατι στο ενδιαμεσο, με καποια αναβαθμιση? Υπαρχει καποιος χρηστης εδω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Στο κουτί εχει καλώδιο/μετατροπέα type c σε 3.5 jack???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 Στο κουτί εχει καλώδιο/μετατροπέα type c σε 3.5 jack????όχι φίλε δεν έχει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 Just now, scorpio3 said: On 29/5/2022 at 7:23 ΜΜ, mol said: Στο κουτί εχει καλώδιο/μετατροπέα type c σε 3.5 jack???? όχι φίλε δεν έχει Ναι, το είδα στο site, μίλησα και με την Huawei 😉 Καταλαβαίνετε διαφορά στην οθόνη από 60hz σε 120hz? Αν ναι που ακριβώς??? Γιατί προς το παρών δεν είδα κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 καλησπερα σε ολους. Θα μπορουσε καποιος κατοχος να μας πει πως παιζει το onenote (microsoft) με το mpencil 2 (που δινοταν ως bundle με το matepad 11)? Προ καιρου το ειχα χρησιμοποιησει λιγο κι εχει πολυ delay -γενικα δεν ηταν καλη η εμπειρια χρησης. Εχει αλλαξει κατι στο ενδιαμεσο, με καποια αναβαθμιση? Υπαρχει καποιος χρηστης εδω? ΕυχαριστωΚαλησπέρα,Από τον Νοέμβριο το έχω εγκαταστήσει το onenote (χωρίς βέβαια να το χρησιμοποιήσω καθημερινά) και δεν είχα παρατηρήσει ιδιαίτερο λαγκ στο hand writing. Ίσως μια εκκαθάριση δεδομένων να βοηθούσε;Πχ τώρα που έγραψα κάποια notes δεν είδα κάτι ενοχλητικά αργό στην απόκριση Sent from my SM-F711B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 καλησπερα εχει καταφερει κανεις να κανει cast σε chromecast ? εμενα δεν το βρισκει καν με τιποτα. Επισης ξερουμε ποτε θα παμε σε harmony 3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShAd0W_z0nE Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 On 26/10/2021 at 5:14 ΜΜ, scorpio3 said: Blitzwolf hub BW-TH5 Ότι χρειάζεται κανείς γιαυτην την ταμπλεταρα! Καλησπερα μηπως γνωριζεις αν το tablet υποστηριζει φορτιση και ταυτόχρονα να συνδέεις αλλες συσκευες στο usb hub. Ή οποιος αλλος γνωριζει. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Past:Sony Xperia M Dual,Sony Xperia M4 AQUA, Sony Xperia XZ ,Samsung Galaxy S8, now:S9+ Tablet: Sony Xperia S, Samsung Galaxy Tab A 2015 ROOTED UB, now: Huawei matepad 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Καλημέρα.Επιτελους ηρθε η αναβαθμιση σε os 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 4 ώρες πριν, BEBAKOS said: Καλημέρα.Επιτελους ηρθε η αναβαθμιση σε os 3 Ωπα! Για πες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Συγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι ιδιαιτεροΣτάλθηκε από το DBY-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Ούτε και γω τελικά! Βέβαια δεν ασχολήθηκα αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts