Jump to content

Η Apple παρουσιάζει το "Find My..." για AirPods Pro και AirPods Max


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλέον κυκλοφορούν νέες εκδόσεις υλικο-λογισμικού για τα ασύρματα ακουστικά της Apple και αυτό επιτρέπει την υποστήριξη “Find My” για AirPods Pro και AirPods Max.

Αυτό σημαίνει ότι τα συμβατά μοντέλα AirPods αποκτούν νέα λειτουργικότητα στο εσωτερικό της εφαρμογής Find My, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς τοποθεσίας, ενός νέου περιβάλλοντος εύρεσης σε κοντινή απόσταση, της “lost” λειτουργίας και της δυνατότητας λήψης ειδοποιήσεων όταν αφήνετε πίσω τα ακουστικά σας.

Για να επωφεληθείτε από αυτές τις νέες δυνατότητες, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε τα AirPods σας. Η άμεση ενημέρωση των AirPods είναι μια κάπως περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει την τοποθέτηση των φορτισμένων AirPods στην θήκη τους κοντά σε συνδεδεμένο τηλέφωνο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η η ενημέρωση λογισμικού.

Πως λειτουργούν τα νέα χαρακτηριστικά; 

Κατόπιν της ολοκλήρωσης του update, τα AirPods Pro και AirPods Max, όταν κάνουν χρήση της λειτουργίας Find My, στέλνουν ένα συνεχές σήμα (Bluetooth beacon). Όταν άλλες συσκευές Apple βρίσκονται στην ίδια περιοχή, μπορούν να ανιχνεύσουν αυτό το σήμα και να το αναφέρουν στο δίκτυο Find My, τοποθετώντας τη θέση του στο χάρτη του ιδιοκτήτη. Αυτό λειτουργεί ακριβώς όπως τα AirTags σε μεγάλη απόσταση.

Όταν τα AirPods βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, οι χρήστες είναι πλέον σε θέση να λάβουν έναν οπτικό δείκτη της θέσης τους. Δυστυχώς, η λειτουργία βέλους κατεύθυνσης των AirTags δεν υπάρχει εδώ, επειδή τα τρέχοντα AirPods δεν περιλαμβάνουν ένα chip U1 στο εσωτερικό τους.

Με το Lost Mode, οι κάτοχοι iPhone που δεν μπορούν να βρουν τα AirPods τους θα μπορούν πλέον να αφήνουν ένα μήνυμα και έναν αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας. Εάν τα AirPods βρεθούν από κάποιον άλλο και συζευχθούν με μια συσκευή iOS, το μήνυμα Lost Mode θα εμφανιστεί για να βοηθήσει στην επιστροφή του χαμένου στοιχείου στον αρχικό του κάτοχο.

Οι νέες δυνατότητες είναι συμβατές μόνο με τα AirPods Pro και AirPods Max. Τα απλά AirPods δεν υποστηρίζουν αυτές τις δυνατότητες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...