Jump to content

Έρχεται το OnePlus 9RT με Snapdragon 888 και 12GB RAM


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επόμενο χρονικό διάστημα, η OnePlus μάλλον θα παρουσιάσει το 9RT. Η άποψη αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο από πρόσφατες φήμες που θέλουν την συσκευή να κυκλοφορεί πριν βγει ο Οκτώβριος. Από μεριάς της, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πριν από την επίσημη επιβεβαίωση, ορισμένες λεπτομέρειες της συσκευής έχουν διαρρεύσει, χάρη σε μια λίστα του Geekbench. Το τηλέφωνο με τον αριθμό μοντέλου MT2110 είναι καταχωρημένο στο Geekbench με 12 GB RAMΔιαθέτει επεξεργαστή Qualcomm με την κωδική ονομασία Lahaina. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής έχει ταχύτητα ρολογιού 2,84GHz και συνοδεύεται από GPU Adreno 660. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα φέρει Snapdragon 888 SoC και έρχεται σε αντίθεση  με προηγούμενες αναφορές, οι οποίες υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο θα εμφανιζόταν με μια τροποποιημένη έκδοση του Snapdragon 870 SoC για καλύτερη θερμική διαχείριση.

Η λίστα αποκάλυψε περαιτέρω στοιχεία όπως το ότι θα δούμε το Oxygen OS μαζί με στοιχεία επηρεασμένα πλέον από το ColorOS. Μια προηγούμενη έκθεση αποκάλυψε ότι το επερχόμενο τηλέφωνο της σειράς R της OnePlus θα λειτουργεί με Oxygen OS 12, με μερικές μικρές αναβαθμίσεις. Η λίστα αποκαλύπτει επίσης ότι το τηλέφωνο σημείωσε βαθμολογία 818 και 3246 στις δοκιμές ενός πυρήνα και πολλαπλών πυρήνων του Geekbench.

Μικρές οι αλλαγές στην κάμερα

Άλλες λεπτομέρειες της συσκευής που διαβάσαμε κατά το παρελθόν, επιμένουν ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη FHD + E3 AMOLED 6,55 ιντσών με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120Hz. Η συσκευή λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με μια τριπλή κάμερα 50MP στο πίσω μέρος. Το σύστημα της κάμεράς του λέγεται ότι περιλαμβάνει μια κάμερα ultrawide 16MP και έναν αισθητήρα 2MP. Για selfies, θα υπάρχει μπροστινή κάμερα 16MP.

Το τηλέφωνο φημολογείται ότι θα ξεκινήσει σε τρεις επιλογές αποθήκευσης: 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256GB και 12GB + 256GB. Ενεργειακά, θα υπάρξει μια μπαταρία 4500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...