Jump to content

Oppo: Ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία του Color OS 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αργά αλλά σταθερά, βλέπουμε πως το Color OS της Oppo βελτιώνεται τον τελευταίο καιρό, φέρνοντας πολλές δυνατότητες και έναν τόνο νέων προσαρμογών σε σύγκριση με άλλα skins του Android. Η εταιρεία δοκιμάζει το Color OS 12 που βασίζεται στο Android 12 εδώ και καιρό, αλλά τελικά είναι έτοιμη να προωθήσει μια σταθερή έκδοσή του.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Color OS 12 σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς μια ευρεία διάθεση. Η λεγόμενη “πιλοτική” ενημέρωση θα κυκλοφορήσει για το Oppo Find X3 Pro στην Ινδονησία και τη Μαλαισία. Επιπλέον, η Oppo λέει ότι θα παρουσιάσει πλήρως την παγκόσμια έκδοση του Color OS 12 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση στις 11 Οκτωβρίου και έτσι θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο λογισμικό που βασίζεται στο Android 12. Υποθέτουμε ότι η ενημέρωση θα έρθει σε περισσότερες χώρες στη συνέχεια.

Εκτός από τις λειτουργίες που σχετίζονται με το Android 12, το νέο skin προσφέρει νέες κινούμενες εικόνες, τα animoji της Apple, υποστήριξη της λειτουργίας always-on display, και βελτιωμένη συνδεσιμότητα με υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows. Η Oppo λέει επίσης ότι το skin μπορεί τώρα να λειτουργήσει για έως και 36 μήνες χωρίς αισθητή πτώση απόδοσης.

Η εταιρεία λέει ότι στοχεύει να φέρει τελικά την ενημέρωση σε περισσότερες από 110 συσκευές και 150 εκατομμύρια χρήστες. Για το σκοπό αυτό, ανακοινώθηκε μια τροποποιημένη πολιτική ενημέρωσης για τις συσκευές της που κυκλοφόρησαν από το 2019 και μετά.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει τρεις “σημαντικές” ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για ναυαρχίδες της σειράς X (εξαιρουμένων των μοντέλων Lite και Neo). Αυτό σημαίνει ότι θα αναβαθμιστούν άμεσα η περσινή σειρά Find X2 και η πρόσφατη σειρά Find X3.

Και κάτι ακόμη…

Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης δύο ενημερώσεις Android για τη σειρά τηλεφώνων Reno, F, K και Find Lite/Neo, που πιθανότατα χρονολογούνται από το 2019. Κάνοντας ένα βήμα προς τα πίσω, η Oppo υπόσχεται μόνο μια ενημέρωση λειτουργικού συστήματος για “μερικά” από τα τηλέφωνα της σειράς Α.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...