Jump to content

Το πρώτο της tablet και το πρώτο της foldable phone ετοιμάζει η OPPO


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος της OPPO, Liu Bo αποκάλυψε ότι η εταιρεία του επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο συσκευών τους με την προσθήκη tablets και την εμφάνιση ενός νέου αναδιπλούμενου τηλεφώνου. Το πρώτο tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022, όπως αναφέρει η Sina Technology.

Ο Liu Bo αναφέρθηκε και στην πρόοδο της OPPO στην αγορά IoT, στα θετικά αποτελέσματα που αποφέρει πλέον η νέα τους στρατηγική περί ηλεκτρονικού εμπορίου, κ.ά. Επίσης, σημείωσε ότι η OPPO είναι η τρίτη σε πωλήσεις Android στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, αυξημένο είναι και το ενδιαφέρον για το Find X3.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της OPPO φέτος είναι η συγχώνευση με την OnePlus. Αυτό το φθινόπωρο, ο Liu Bo είπε ότι η OPPO θα δημιουργήσει μια διπλή ναυαρχίδα με την OnePlus για την high-end αγορά.

Με την OnePlus να γίνεται brand της OPPO, η στρατηγική προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου της έχει επαινεθεί ιδιαιτέρως. Εκτός από τη συνέχιση της εμβάθυνσης της συνεργασίας με Jingdong, Suning, Gome και άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, βρίσκεται επίσης επίσημα στο Pindoduo, καθώς και στην πλατφόρμα του OPPO Huantai Mall.

Όσον αφορά το τμήμα συσκευών IoT, η OPPO έχει λανσάρει έξυπνα ακουστικά, έξυπνα ρολόγια/έξυπνα βραχιόλια, κατηγορίες έξυπνων τηλεοράσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι το tablet έχει γίνει μια από τις κατηγορίες στις οποίες οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν ανανεώσει τις προσπάθειές τους. Η Huawei αναπτύσσεται ραγδαία σε αυτό το τμήμα συσκευών και μπορεί ήδη να ανταγωνιστεί το Apple iPad. Η Xiaomi κυκλοφόρησε τη σειρά Xiaomi Tablet 5 τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, ενώ και η Vivo θα κυκλοφορήσει δικό της tablet το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Όσον αφορά τα προϊόντα smartphones πολλαπλών μορφών που ανέφερε ο Liu Bo, είναι πιθανό να είναι δούμε συσκευή με πτυσσόμενη οθόνη. Στο OPPO Future Technology Conference τον Νοέμβριο του 2020, η OPPO κυκλοφόρησε ένα scroll screen concept machine, η οθόνη του μηχανήματος μπορεί να τυλιχθεί σαν κύλινδρος και το μεγαλύτερο μέγεθος αγγίζει τις 7,4 ίντσες, το μικρότερο μέγεθος φτάνει τις 6,7 ίντσες ενώ επιτυγχάνεται σχεδόν “μηδενική πτυχή” εφέ οθόνης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...