Jump to content

Το iPhone 13 λαμβάνει το διορθωτικό update iOS 15.0.1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα αφού η Apple παρουσίασε επίσημα τα νέα της λειτουργικά συστήματα iOS 15, iPad OS 15 και WatchOS 8. Πλέον, έχοντας αναγνωρίσει πως υπάρχουν μερικά ελαττώματα, η εταιρεία διαθέτει τις πρώτες ενημερώσεις που φέρνουν τις απαραίτητες διορθώσεις. Για παράδειγμα, το Apple Watch δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το iPhone. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που λαμβάνουν υπενθυμίσεις ότι ο αποθηκευτικός χώρος του iPhone είναι ανεπαρκής, ακόμα και όταν έχουν πολύ διαθέσιμο χώρο.

Η Apple έχει ωθήσει επίσημα την έκδοση iOS 15.0.1 του συστήματος και διορθώνει τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα για τη σειρά iPhone 13 που αναφέραμε άνωθεν.

Μάλιστα, υπάρχει και μια επιδιόρθωση για τις ρυθμίσεις και τα ζητήματα περί των Audio meditations στο iPad με την πιο πρόσφατη ενημέρωση iPadOS 15.0.1.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Apple εξακολουθεί να μην έχει επιλύσει όλα τα ελαττώματα του iPhone 13, όπως η αυτόματη λειτουργία μακρο-εντολής για την οποία έχουν διαμαρτυρηθεί πολλοί χρήστες στο Weibo. Αν και η εταιρεία φημίζεται για την καλή διάθεση που έχει ώστε να προσφέρει στους χρήστες μια πιο φυσική εμπειρία, είναι λογικό με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού να προκύπτουν προβλήματα.

Νωρίτερα, η Apple είπε ότι άκουσε τα παράπονα των χρηστών και θα διορθώσει τα πάντα στο μέλλον. Στην παρούσα φάση, η βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η επίλυση των σφαλμάτων που επηρεάζουν τη χρήση και μετά θα επιδιώξει την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...