OAL Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Γιά σας, Εχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό στο desktop pc μου το Autoroute2004 και ήθελα να μάθω πως δουλεύει με ένα pocket pc? Βλέπω στo menu FILEοτι υπάρχει ένα menu Export Map for Pocket Street , τί κάνει αυτό? Μήπως πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο πρόγραμμα ειδικά για το pocket pc μου? Ευχαριστώ πολύ Paul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 όταν το κάνεις install έχει και pc setup files εγκατέστησέ το στο ppc και κάνε export το χάρτη που θες ώστε να δουλέψει στο ppc Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τελικά χθές εγκατέστησα το pocket street στο pocket pc μου, καθώς και τον χάρτη των Αθηνών , αλλά διστυχώς απογοητεύτηκα. Δέν προβλέπει το πρόγραμμα όπως το Destinator3, να μου βγάζει αυτόματα το routing απο ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β? 'Η κάτι δέν έχω κάνει καλά εγώ? Υπ'όψι το δουλεύω χωρίς GPS. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Δεν συνδυάζονται destinAtor 3 και autoroute 2004. Χωρίς gps δε μποεί να σου κάνει αυτό που ζητάς.Καλύτερο είναι το destinAtor 3 πάντως Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 To pocket streets δεν κάνει την πλοήγηση που θέλεις. Γι'αυτό που ψάχνεις κοίτα τις λύσεις άλλων λογισμικών (destinator, navigator tomotom, κλτ) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Okey, σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts