Jump to content

Nέα πατέντα της Google παρουσιάζει ένα φουτουριστικό tablet


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια σχετική εμπειρία με την κατηγορία των tablets την έχει αποκτήσει η Google κατά το παρελθόν, καθώς κάποτε είχε μια τέτοια συσκευή που εντάχθηκε στην σειρά Nexus και συνέχισαν επίσης με συσκευές όπως το Pixel C και το Pixel Slate. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την εταιρεία από τότε όσον αφορά την δημιουργία νεότερων tablets.

Οι άνθρωποι της ιστοσελίδας LetsGoDigital έχουν βρει έκτοτε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Google το 2019, το οποίο δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το Ιαπωνικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας τον Ιούνιο του 2021. Σε αυτό το νέο δίπλωμα δίνεται η περιγραφή για ένα tablet που είχε οθόνη από άκρη σε άκρη μαζί με ένα τεράστιο ορθογώνιο τμήμα στο πίσω μέρος του.

Αυτό που είναι περίεργο σε αυτήν την πατέντα είναι ότι δεν φαίνεται να έχει καμία οπή για τις μπροστινές ή πίσω κάμερες, αλλά ο σχεδιαστής Giuseppe Spinelli αποφάσισε να δημιουργήσει κάποιες μακέτες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω render. Είναι ένα αρκετά φουτουριστικό σχέδιο, και μάλλον μιλάμε για μια συσκευή Pixel.

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η πατέντα κατατέθηκε απλώς για να προστατεύσει το σχεδιασμό και το ενδιαφέρον της Google ή αν θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για κάτι που ετοιμάζει η εταιρεία. Ωστόσο, καθώς κατατέθηκε το 2019 και δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τότε, είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί, οπότε ίσως να μην τρέφουμε ελπίδες για ένα τέτοιο νέο tablet της Google.

[via] – [via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...