Jump to content

Ακυρώνεται το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S21 FE!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα ακυρωμένα σχέδια της Samsung συμπεριλαμβάνεται πλέον και η κυκλοφορία του Galaxy S21 FE. Η νέα αυτή εξέλιξη οφείλεται μάλλον στην συνεχιζόμενη και παγκόσμια έλλειψης chips.

Σύμφωνα με την Digital Daily της Κορέας, η είσοδος του οικονομικότερου μοντέλου Samsung Galaxy S21 ενδέχεται να ακυρωθεί για να διασφαλιστεί ότι η Samsung διαθέτει ότι χρειάζεται για να διατηρήσει απροβλημάτιστη την παραγωγή του Galaxy Z Flip 3.

Η Digital Daily ισχυρίζεται πως ένα ανώνυμο στέλεχος της Samsung τους ενημέρωσε πως το online Unpacked event του Galaxy S21 FE ακυρώθηκε. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου και η Samsung λέγεται ότι “επανεξετάζει το λανσάρισμα του ίδιου του smartphone”. Με άλλα λόγια, ακούγεται ότι το Galaxy S21 FE μπορεί να μην το δούμε καθόλου.

Στην ίδια είδηση, αναφέρθηκε πως το Galaxy Z Flip 3 πουλάει πολύ καλά και η παραγωγή της Samsung δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει με τη ζήτηση.

Οι συνέπειες της έλλειψης είναι πολύ μεγάλες και επηρεάζουν την παραγωγή των πάντων, από κονσόλες παιχνιδιών επόμενης γενιάς έως ηλεκτρινά αυτοκίνητα του μέλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Microsoft και η Sony δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την ζήτηση για τα PS5 και Xbox Series X.

Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί την ύπαρξη ή την ακύρωση του Galaxy S21 FE, λέγοντας στην Digital Daily ότι “είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί το προϊόν πριν από την κυκλοφορία”. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα επακολουθήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σαν κάτοχος του s20 fe με αφήνει τελείως αδιάφορο. Άμα είναι έτσι όπως φημολογείται δηλαδή η μόνη αλλαγή είναι ο επεξεργαστής και η αφαίρεση της Micro sd δε μ αρέσει. Καλύτερα κάτι πιο ανανεωμένο 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...