Jump to content

Δεν λειτουργεί το ξεκλείδωμα μέσω Apple Watch στα iPhone 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορισμένοι χρήστες της Apple έχουν εντοπίσει ένα πρόβλημα όπου η λειτουργία “ξεκλείδωμα με το Apple Watch” ενδέχεται να μην λειτουργεί με τις νέες συσκευές iPhone 13. Μια νέα σημείωση στη σελίδα υποστήριξης περιγράφει το εξής πρόβλημα:

Μπορεί να δείτε το μήνυμα “Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το Apple Watch” αν προσπαθήσετε να ξεκλειδώσετε το iPhone σας φορώντας μάσκα προσώπου ή μπορεί να μην μπορείτε να ρυθμίσετε το Ξεκλείδωμα με το Apple Watch.

Την Παρασκευή, χρήστες στο Reddit άρχισαν να αναφέρουν ότι βλέπουν αυτό το πρόβλημα και ορισμένοι δήλωσαν ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία ξεκλειδώματος ρολογιού με άλλα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 11 Max.

Η Apple εισήγαγε τη δυνατότητα ξεκλειδώματος ενός iPhone που χρησιμοποιεί Face ID με ένα ζευγαρωμένο Apple Watch νωρίτερα φέτος με την κυκλοφορία του iOS 14.5. Είναι βολικό κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας όπου οι μάσκες προσώπου συνιστώνται σε πολλούς δημόσιους χώρους, καθιστώντας δύσκολο το Face ID να σας αναγνωρίσει. Η λειτουργία σε iPhone X και νεότερες εκδόσεις, απαιτεί το iPhone και το ρολόι να έχουν ενεργοποιημένο το wi-fi και το Bluetooth. Το ρολόι πρέπει να έχει ενεργοποιημένη την ανίχνευση καρπού και να προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης και πρέπει να είναι στον καρπό σας και ξεκλείδωτο για να λειτουργήσει το όλο χαρακτηριστικό.

Η Apple είπε οτι το bug θα “διορθωθεί σε μια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού”, αλλά όχι πότε αναμένεται αυτή η ενημέρωση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...