Jump to content

Xiaomi Civi: Νέα πρόταση με Snapdragon 778G, οθόνη OLED 6,55" 120Hz και φόρτιση 55W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονικά και μόνο η Xiaomi έκρινε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξει το  σχήμα ονομάτων της – πρώτα εξαφάνισε το “Mi” και τώρα μετονομάζει την οικογένεια CC. Σήμερα μας συστήνεται το νέο Xiaomi Civi . Σε αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει… εμμονή με την κάμερα, αλλά δίνεται μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό.

Περί προδιαγραφών

Τροφοδοτείται από τον Snapdragon 778G , ένα από τα πιο συναρπαστικά chipsets που κυκλοφόρησε πρόσφατα βασισμένο στην λιθογραφική διαδικασία των 6 nm της TSMC. Διαθέτει τέσσερις μεγάλους πυρήνες Cortex-A78, καθώς και μια GPU Adreno 642L και ένα μόντεμ X53 5G (3,3 Gbps). Επίσης, το chip γραφικών υποστηρίζει την τεχνολογία Variable Rate Shading και μπορεί να αυξήσει την απόδοση με ελάχιστη απώλεια ποιότητας εικόνας.

Αυτή η GPU 642L είναι αρκετά γρήγορη για να τρέχει παιχνίδια στα 90 fps (π.χ. Honor of Kings ), ωστόσο, η οθόνη υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz). Είναι αρκετά καλή οθόνη με καμπυλωτές άκρες, τεχνολογίας OLED και διαστάσεων 6,55 ιντσών με λεπτό “πηγούνι”. Η απόσταση μεταξύ της κάτω σειράς των εικονοστοιχείων και του μεταλλικού πλαισίου είναι μόλις 2,55 mm (1/10 ίντσας).

Αυτή η οθόνη 1080p+ OLED υποστηρίζει τόσο HDR10+ όσο και Dolby Vision και έρχεται με εξαιρετική βαθμονόμηση. Η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να φτάσει τα 950 nits.

Προχωρώντας στην κάμερα, η κύρια μονάδα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 64 MP (1/2.0 “). Έχει εικονοστοιχεία 0,7 μm τα οποία μπορούν να αυξηθούν σε 1,4 μm με το binning και υπάρχει φακός f/1,8. Δεν υπάρχει λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης.

Η επόμενη κάμερα διαθέτει φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 120º (f/2.2) και αισθητήρα 8 MP. Τελευταία στο πίσω μέρος είναι μια macro-κάμερα 2 MP. Για selfies, το Xiaomi Civi έρχεται εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα 32 MP με φακό αυτόματης εστίασης.

Το τηλέφωνο λειτουργεί με μπαταρία 4.500 mAh, η οποία σύμφωνα με την Xiaomi θα είναι αρκετή για λίγο περισσότερο από 24 ώρες χρήσης. Στη συνέχεια, μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 45 λεπτά χάρη στην ενσύρματη υποστήριξη φόρτισης 55W.

Το τηλέφωνο διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos και πιστοποίηση ήχου Hi-Res. Ωστόσο, υπάρχει μόνο η θύρα USB-C για ενσύρματα ακουστικά.

Η Xiaomi είναι πολύ περήφανη για τον σχεδιασμό του Civi, είναι εξαιρειτικά λεπτό και ελαφρύ με πάχος 7 mm  και βάρος στα 166g. Θα πρέπει επίσης να είναι άνετο στο κράτημα, με πλάτος 71,5 mm και ματ φινίρισμα αν και πίσω υπάρχει γυαλί.

Έτοιμο προς πώληση

Οι προ-πωλήσεις του Xiaomi Civi στην Κίνα ξεκινούν σήμερα και θα είναι διαθέσιμο μέσω ποικίλων διαδικτυακών και offline καταστημάτων από τις 30 Σεπτεμβρίου . Η βασική διαμόρφωση 8/128 GB κοστίζει 2.600 CNY (400 $/345 €/30.000 ₹). Για την έκδοση με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB το κόστος ανεβαίνει κατά 300 CNY, το πλήρως high-end μοντέλο 12/256 GB κοστίζει 3.200 CNY.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...