Jump to content

Mini hands-on video του επερχόμενου Google Pixel 6 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και πλησιάζουμε στην παρουσίαση των νέων μοντέλων Pixel 6 και Pixel 6 Pro της Google, δεν έχουμε δει μια πλήρη ανασκόπηση των επερχόμενων συσκευών. Η Google είναι η… χειρότερη στη διατήρηση μυστικών για επερχόμενα προϊόντα της, αλλά αυτή την φορά δόθηκαν με το σταγονόμετρο οι νέες πληροφορίες.

Βέβαια υπήρχαν διαρροές τις τελευταίες εβδομάδες και η ίδια η εταιρεία μας έχει ήδη δώσει πολλά νέα στοιχεία, όμως αυτό που έλειπε μέχρι τώρα είναι ένα hands-on βίντεο με ένα πρωτότυπο.

Το βίντεο έχει διάρκεια μόνο 8 δευτερολέπτων, αλλά δείχνει μια συσκευή που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το Pixel 6 Pro σε μαύρο χρώμα. Μπορείτε να δείτε τις διάφορες αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, την τριπλή πίσω κάμερα, τις τοποθετήσεις κουμπιών και το μήνυμα “Καλώς ορίσατε στο Pixel σας” στην μπροστινή οθόνη.

Για το περίεργο λογότυπο στο πίσω μέρος, απλώς αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για ένα πρώιμο πρωτότυπο και έτσι η Google προσπαθεί να αποκρύψει ότι η εν λόγω συσκευή είναι κάποιο νέο δικό της τηλέφωνο. Google. Το μοναδικό όμως υπο-πλαίσιο κάμερας ξέρουμε ότι είναι ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό των νέων Pixel’s.

Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή, το κλιπ είναι τόσο σύντομο που δεν μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες. Μπορείτε να δείτε την καμπύλη σχεδίαση της συσκευής από μπροστά προς τα πίσω, συμπεριλαμβανομένης της καμπύλης οθόνης. Εάν αυτό το γυαλιστερό φινίρισμα καταλήξει να μεταφερθεί και στην τελική μονάδα, αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ένα λαμπερό, βαρύ τηλέφωνο που γεμίζει εύκολα δακτυλικά αποτυπώματα ανά πάσα στιγμή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...