Jump to content

Έρχεται νέο Nokia tablet στις 6/10


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φέτος, το φθινόπωρο κρύβει αρκετές εκπλήξεις… Σήμερα, μέσω της σελίδας Nokia Mobile στο Twitter γνωστοποιήθηκε πως η εταιρεία έχει να κάνει μια νέα αποκάλυψη στις 6 Οκτωβρίου. Φαίνεται πιθανό ότι σε αυτή την εκδήλωση θα δώσει το παρόν επίσημα ένα νέο tablet με την επωνυμία της Nokia.

Το teaser δείχνει τα πρώτα smartphones της Nokia μαζί με πιο σύγχρονα Android smartphones της. Το τελικό αντικείμενο στη σύνθεση είναι ένα κουτί που φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο. Το μήνυμα στο Twitter λέει απλά: “Η οικογένειά μας συνεχίζει να μεγαλώνει”.

Συμπληρωματικά με προηγούμενες αναφορές από το Nokiamob.net και άλλους, μάλλον η HMD Global σχεδιάζει πράγματι την κυκλοφορία ενός tablet που βασίζεται στο Android. Το όνομα αυτού θα είναι Nokia T20, θα περιλαμβάνει μια οθόνη 10,36 ιντσών, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, μαζί με μια έκδοση που θα μπορούσε να έχει υποστήριξη 4G. Η τιμή για αυτό το tablet στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρεται να διέρρευσε από έναν λιανοπωλητή, με κόστος 185 £ (257 δολάρια) για το WiFi μοντέλο και 202 £ (280 δολάρια) για την έκδοση 4G. Εάν η HMD Global λανσάρει πράγματι ένα tablet Nokia, θα είναι το πρώτο της με το γνωστό logo.

Είναι επίσης πιθανό η HMD Global να αποκαλύψει μερικά νέα smartphones της Nokia σε αυτό το event.  Ένα από τα νέα αυτά μοντέλα θα μπορούσε να είναι το φημολογούμενο Nokia G50 5G, το οποίο σύμφωνα με την κινεζική TENAA θα έχει μεγάλη οθόνη 6,82 ιντσών. Επίσης, περιμένουμε να δούμε αν η HMD Global θα λανσάρει ένα πραγματικό high-end τηλέφωνο για φέτος. Οι φήμες για το Nokia X50 , με την κύρια πίσω κάμερα 108MP, κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...