Jump to content

To Samsung Galaxy Z Fold3 σε "επώδυνο" drop test!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πλαίσιο στο Fold3 είναι κατασκευασμένο από “αποκλειστικό”, αλουμινένιο υλικό της Samsung, το οποίο υποτίθεται οτι είναι 10% ανθεκτικότερο από το αλουμίνιο της σειράς 7000 που χρησιμοποιείται συνήθως στα τηλέφωνα. Οι εξωτερικές πλευρές καλύπτονται από Gorilla Glass Victus.

Όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, το Z Fold3 πέφτει… σαν ένα κανονικό τηλέφωνο χάρη στο μεταλλικό και γυάλινο εξωτερικό του. Τι συμβαίνει όμως αν το αφήσετε ανοιχτό και εκτεθεί η αναδιπλούμενη οθόνη στο εσωτερικό του; Το νέο προστατευτικό στρώμα PET της οθόνης είναι 80% πιο σκληρό από αυτό που είχε το Z Fold2, αλλά είναι αυτό αρκετό για έξτρα προστασία;

Το παρακάτω βίντεο σας δίνει την απάντηση:

Μεταξύ των υπερυψωμένων άκρων γύρω από την οθόνη και του προ-εγκατεστημένου προστατευτικού οθόνης, η εσωτερική οθόνη αντέχει πολύ περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς. Και τι γίνεται αν το τηλέφωνο γλιστρήσει από το χέρι σας ενώ το ανοίγετε έτσι ώστε να χτυπήσει στο έδαφος μισοκλεισμένο; Δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, όπως αποδεικνύεται από τα επιμέρους τεστ.

Η δοκιμή πτώσης πραγματοποιήθηκε από το PhoneBuff και σύμφωνα με την ομάδα, το Galaxy Z Fold3 είναι πραγματικά πιο ανθεκτικό από το S21 Ultra. Θα πρέπει φυσικά να τοποθετήσετε ένα προστατευτικό οθόνης τουλάχιστον και να σκεφτείτε σοβαρά και την αγορά μιας θήκης.

Δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα στις δοκιμές, σημειώθηκαν βλάβες, αλλά όχι στο βαθμό που περιμέναμε. Επίσης, ορισμένες θήκες προστατεύουν καλύτερα τον μεντεσέ, ο οποίος φαίνεται να είναι κάπως πιο ευαίσθητος σε σχέση με άλλα μέρη του τηλεφώνου.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...