Jump to content

OnePlus Nord 2 5G τυλίχθηκε στις φλόγες και τραυμάτισε έναν άνδρα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι καλή μέρα για την OnePlus καθώς ένα Nord 2 5G ξαφνικά εξερράγη μέσα στην τσέπη ενός ατόμου και τον τραυμάτισε σοβαρά. Το  ρεπορτάζ κάλυψε πρώτα η ομάδα του Ολλανδικού ιστότοπου LetsGoDigital που ψάχνοντας στο Twitter βρήκε τον τραυματία Gaurav Gulati να περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία και επικοινώνησαν μαζί του για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Ενώ καθόταν στο γραφείο του, o Gulati άρχισε να αισθάνεται μια υπερβολική ζεστασιά στην τσέπη του παλτού του. Μη έχοντας άλλη υπομονή για αυτή την αφόρητη ζέστη έβγαλε το Nord 2 από αυτήν και απευθείας η συσκευή τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, το Nord 2 είναι τελείως κατεστραμμένο ενώ ο άνδρας υπέστη εγκαύματα στο σώμα. Το τηλέφωνο ήταν ολοκαίνουργιο, αγοράστηκε στις 24 Αυγούστου 2021.

Υπήρξε ακόμη μια αναφορά από την Ινδία ότι μια συσκευή Nord 2 πήρε φωτιά και εξερράγη. Ένας τύπος που ονομάζεται Shubham Srivastava δημοσίευσε στο Twitter ότι το Nord 2 που πήρε ως δώρο για τον πατέρα του έσκασε ξαφνικά.

Ακόμη, ένας άντρας θέλησε να κάνει δώρο μια συσκευή OnePlus Nord 2 5G στην σύζυγό του. Μια εβδομάδα αργότερα, η άτυχη γυναίκα αποφάσισε να πάει βόλτα με το ποδήλατο με το Nord 2 μαζί της. Χωρίς προφανή λόγο, το Nord 2 έσκασε ξαφνικά, ρίχνοντας την κυρία Sharma από το ποδήλατο και τραυματίζοντάς την τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η OnePlus διαπραγματεύτηκε με την οικογένεια Sharma και οι φωτογραφίες του “ψημένου” Nord 2 εξαφανίστηκαν γρήγορα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...