Jump to content

Έξυπνα γυαλιά παρουσίασαν το Facebook και η Ray-Ban!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αγορά των έξυπνων γυαλιών μόλις μπήκε και το Facebook παρουσιάζοντας επισήμως τα νέα του γυαλιά που κατασκευάστηκαν από κοινού με την περίφημη Ray-Ban. 

Τα Ray-Ban Stories είναι γυαλιά ηλίου αξίας 299 δολαρίων με δύο κάμερες 5MP, επιφάνεια αφής, ενσωματωμένα ηχεία, τρία μικρόφωνα και θήκη φόρτισης. Έρχονται με ένα κλασικό σχεδιασμό της Ray-Ban (Wayfarer, Meteor και Round) και σε επιπλέον συνδυασμούς χρωμάτων πλαισίου και γυαλιού. Αυτά τα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν τα Spectacles του Snapchat, τα οποία τώρα έχουν περάσει στην τρίτη τους γενιά.

Στην δεξιά και αριστερή τους πλευρά, δίπλα και λίγο πιο πάνω από τους φακούς γυαλιών, τοποθετήθηκαν δύο μικροσκοπικές κάμερες των 5MP που μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο έως 30 δευτερολέπτων. Υπάρχει ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος για περισσότερες από 500 φωτογραφίες και περίπου 30 βίντεο. Η τριπλή συστοιχία μικροφώνων χρησιμοποιεί τεχνολογία σχηματισμού δέσμης και ακύρωση θορύβου για να παρέχει υψηλή ποιότητα εγγραφής φωνής.

Τα γυαλιά ηλίου υποστηρίζουν HDR, Νυχτερινή λειτουργία και σταθεροποίηση βίντεο.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στη νέα εφαρμογή Facebook View, η οποία μπορεί να τα επεξεργαστεί και να τα στείλει στην αγαπημένη σας social εφαρμογή – Instagram, Messenger, Twitter, TikTok, Snapchat και άλλα.

Η θήκη φόρτισης συμπληρώνει τα γυαλιά ηλίου και παρέχει έως και τρεις ημέρες χρήσης. Με τα γυαλιά Ray-Ban παίρνετε τη θήκη, ένα πανί καθαρισμού, υφασμάτινο πουγκί και ένα καλώδιο USB.

Το νέο ζεύγος γυαλιών με όλες αυτές τις smart λειτουργίες είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά μέσω διαδικτύου και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά, στην Ιρλανδία, στην Ιταλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τιμή $ 299.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...