Jump to content

Αλλάζουν στο WhatsApp οι ρυθμίσεις απορρήτου


Nagata
 Share

Recommended Posts

Έρχονται νέες δυνατότητες για το WhatsApp και πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εταιρεία επιτέλους επεξεργάζεται μια λειτουργία που παρουσιάστηκε πριν από αρκετά χρόνια: επανεξετάζει τις ρυθμίσεις απορρήτου, τόσο για το beta του WhatsApp για Android όσο και για iOS.

Πριν από αρκετά χρόνια, το WhatsApp εφάρμοσε 3 ρυθμίσεις απορρήτου: Last Seen, Profile Picture, About. Αυτές οι ρυθμίσεις σας επιτρέπουν να αποφασίσετε ποιος μπορεί να δει αυτά τα δεδομένα όταν αλληλοεπιδρούν μαζί σας στο WhatsApp. Για τη διαχείριση αυτών των ρυθμίσεων απορρήτου, το WhatsApp έχει εφαρμόσει την λειτουργία για να τσεκάρετε 3 επιλογές: Everyone, My Contacts, Nobody. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν θέλατε μια συγκεκριμένη επαφή να δει την τελευταία σας επίσκεψη, έπρεπε να ορίσετε τη ρύθμιση απορρήτου της τελευταίας σας επίσκεψης σε “Nobody”. Σήμερα το WhatsApp επιτέλους εργάζεται για να εισαγάγει μια άλλη επιλογή που ονομάζεται “My contacts except…”, ώστε να μπορείτε επιτέλους να ενεργοποιήσετε την τελευταία σας επιστροφή και να την απενεργοποιήσετε για συγκεκριμένες επαφές.

Αυτό το screenshot έχει ληφθεί από το WhatsApp για iOS, αλλά το WhatsApp προφανώς θα το παρουσιάσει και στο WhatsApp για Android.
Μπορείτε να δείτε την ενότητα “My contacts except” για τελευταία φορά σε αυτό το screenshot, αλλά αυτό ισχύει επίσης και για άλλες ρυθμίσεις απορρήτου. Λάβετε υπόψη ότι, εάν απενεργοποιήσετε συγκεκριμένες επαφές να δουν την τελευταία φορά που έχετε κάνει την δική σας επίσκεψη στην υπηρεσία, δεν θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες και εσείς γι’ αυτούς.

[via]

 

back to the Article

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...