Jump to content

Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένουμε την εμφάνιση των Realme 8s 5G και 8i


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θερμής υποδοχής έτυχαν τα Realme 8 και 8 Pro τον Μάρτιο, ενώ έναν μήνα μετά είδαμε και την έκδοση 8 5G. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει δύο ακόμη μέλη σε αυτή την σειρά στις 9 Σεπτεμβρίου – Realme 8s 5G και Realme 8i.

Σε μια ενημέρωση που εστάλη στα ΜΜΕ, η Realme επιβεβαίωσε ότι το 8i θα έρθει με Helio G96 SoC και οθόνη 120Hz, ενώ το 8s 5G θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που θα έχει το chip Dimensity 810. Η εταιρεία είπε επίσης ότι και τα δύο smartphones θα διαθέτουν Dynamic RAM Expansion (DRE), επιτρέποντας στους χρήστες να επεκτείνουν τη μνήμη RAM του τηλεφώνου χρησιμοποιώντας έξυπνα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Η Realme απέφυγε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, αλλά οι προηγούμενες διαρροές συμπληρώνουν τα διάφορα κενά μας

Το Realme 8s 5G θα διαθέτει μια οθόνη 6,5 ιντσών 90Hz με 6/8 GB RAM και 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα τρέχει το Realme UI 2.0 που βασίζεται στο Android 11 και θα διαθέτει κύριες κάμερες 64MP και 16MP. Το smartphone θα διαθέτει επίσης πλαϊνό αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενσωματωμένη θα υπάρχει μια μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 33W.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το Realme 8i που θα διαθέτει οθόνη FullHD+ 6,59″ με οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη μονάδα selfie των 16MP. Το πίσω πάνελ του smartphone θα διαθέτει ένα υπο-πλαίσιο κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP, macro-camera 2MP και αισθητήρες βάθους 2MP.

Περί των άλλων προδιαγραφών, το 8i θα έχει 4GB RAM, 128GB UFS 2.2 αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 5.000 mAh. Το 8i θα έχει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί on/off και το smartphone πιθανότατα θα φέρει το Realme UI 2.0 βασισμένο στο Android 11.

Αναμένουμε ότι η Realme θα επιβεβαιώσει μερικά από τα χαρακτηριστικά 8s 5G και 8i τις ημέρες που θα πλησιάζουν στην επίσημη αποκάλυψη τους.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...