Jump to content

Δεν θα παίρνει microSD το Samsung Galaxy S21 FE


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μία…. μικρή χρονική καθυστέρηση θα φθάσει τελικά κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες το φημολογούμενο Galaxy S21 FE της Samsung. Ο μοναδικός λόγος που σημειώθηκε όλη αυτή η αναμονή, αποδόθηκε στην τρέχουσα κρίση με την έλλειψη chips.

Πριν συμβεί αυτό, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή αρχίζουν να εμφανίζονται και σήμερα εμφανίστηκε το εγχειρίδιο χρήσης του τηλεφώνου. Αυτό δυστυχώς αποκαλύπτει ότι το S21 FE δεν θα έχει υποδοχή κάρτας microSD.

Ένα άλλο που αποκαλύπτει το εγχειρίδιο είναι ότι το Galaxy S21 FE δεν θα αποσταλεί με φορτιστή στο κουτί ή υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, μια κίνηση που δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι όλες οι πρόσφατες ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρείας αντιγράφουν την τελευταία τακτική της Apple και ξεφορτώνονται αξεσουάρ από το κουτί.  Σε αντίθεση με την Apple, ωστόσο, η Samsung εξακολουθεί να προσφέρει έναν φορτιστή στην αρχική συσκευασία αλλά αφορά τα φθηνότερα μοντέλα της, στα πιο premium smartphones κάνει περικοπές.

Το εγχειρίδιο επιβεβαιώνει επίσης κι μερικές άλλες προδιαγραφές του S21 FE, όπως τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων στην οθόνη, βαθμολογία αντοχής IP68, οθόνη με υψηλή ταχύτητας ανανέωσης, καθώς και σχεδιασμό που είναι εκπληκτικά όμοιος με αυτόν των υπολοίπων μοντέλων της οικογένειας S21. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο θα προσφέρεται σε τουλάχιστον τέσσερα χρώματα: μαύρο, πράσινο, μοβ και λευκό. Διαθέτει επίσης υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, αντίστροφης ασύρματης φόρτιση, Samsung Pay, Wireless DeX και Dolby Atmos.

Διαφορετικά chips ανάλογα με την αγορά

Επιπλέον, το Galaxy S21 FE αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 888 σε ορισμένες αγορές και το Exynos 2100 σε άλλες, με 6/8 GB RAM και 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όλα αναμενόμενα....

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...