Jump to content

"Κάψιμο" cd χωρίς κενά μεταξύ των τραγουδιών

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει σίγουρα ανάλογο θέμα κάπου αλλά επειδή βιάζομαι -please-

πώς μπορούμε να κάψουμε ένα cd στο Nero (το οποίο είναι live αλλά έχω ένα playlist 30+ κομματιών) χωρίς να αφήσουμε κενό μεταξύ των κομματιών αλλά πατώντας μετά στο cd player >> (next) να πηγαίνει στο επόμενο κομμάτι. Προσοχή δεν θέλω μόνο ένα track συνεχόμενο...

Υπάρχει σίγουρα ανάλογο θέμα κάπου αλλά επειδή βιάζομαι -please-

πώς μπορούμε να κάψουμε ένα cd στο Nero (το οποίο είναι live αλλά έχω ένα playlist 30+ κομματιών) χωρίς να αφήσουμε κενό μεταξύ των κομματιών αλλά πατώντας μετά στο cd player >> (next) να πηγαίνει στο επόμενο κομμάτι. Προσοχή δεν θέλω μόνο ένα track συνεχόμενο...

yparxei mia epilogi "no pause between tracks".tha einai pio eukolo na tin breis an xrisimopoiiseis to nero express opou stin fasi pou kaneis add ta songs emfanizetai i epilogi sta deksia sou.elpizo na se boithisa.

Στο nero διαλέγεις όλα τα tracks, δεξί κλικ --> properties και βάζεις στο Pause 0 seconds. Θα σου βγάλει ένα warning ότι το πρώτο track πρέπει να έχει κενό 2 δευτερολέπτων, αλλά τα υπόλοιπα κομμάτια δεν θα έχουν κενό μεταξύ τους.

Den afinei efosn dialegeis tin epilogi Disc at once pou simenei xwris dialima ton 2 deuteroleptwn ana track, enw track at once simenei diakopi 2 sec. i opws egrapse o mcde kai etsi den exeis kanena keno apo to 2 tragoudi ews to teleutaio.

Αν κάνεις αυτό που λέω επιλέγεται αυτόματα Disc-at-once.

Τελικά αφήνει και πάλι κενό
Αν τα κομμάτια έχουν στην αρχή ή στο τέλος τους σιγή (silence) δεν πρόκειται με αυτό τον τρόπο να αφαιρεθεί. Απλά δεν θα υπάρχει κενό μεταξύ τους.

To έψαξα φέτος το καλοκαίρι επειδή ήθελα να κάνω έναν δίσκο mp3 με αρκετά τραγούδια είδα τα εξείς με το nero και με ένα άλλο πρόγραμμα.

1)Δεν μπορεί να γράψει πάνω απο 99 τραγούδια

2)Δεν μπορεί να γράψει τραγούδια mp3 οπότε τα μετατρέπει σε audio cd με συνέπεια να μην μπορούν να γραφούν πάνω απο 15-20 τραγούδια στο cd.

Αυτά ως πληροφορίες για τον φίλο μήπως έχει πρόβλημα...:)

Φιλικά Δημήτρης

To έψαξα φέτος το καλοκαίρι επειδή ήθελα να κάνω έναν δίσκο mp3 με αρκετά τραγούδια είδα τα εξείς με το nero και με ένα άλλο πρόγραμμα.

1)Δεν μπορεί να γράψει πάνω απο 99 τραγούδια

2)Δεν μπορεί να γράψει τραγούδια mp3 οπότε τα μετατρέπει σε audio cd με συνέπεια να μην μπορούν να γραφούν πάνω απο 15-20 τραγούδια στο cd.

Αυτά ως πληροφορίες για τον φίλο μήπως έχει πρόβλημα...:)

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς... νόμιζω ότι ο φίλος θέλει να φτιάξει audio cd. Εκεί όντως υπάρχουν οι περιορισμοί που αναφέρεις αλλά είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν θέλεις να γράψεις mp3 cd, τότε πρέπει να το γράψεις σαν data. Αν εννοείς να γράψεις cd με mp3 τα οποία να μην έχουν κενά μεταξύ τους, αυτό εξαρτάται από τον player κυρίως. Υπάρχουν διάφορα που μπορείς να κάνεις για να έχεις playback χωρίς κενά σ'αυτή την περίπτωση, αλλά γενικά είναι περίεργη ιστορία.

Απλά είπε ο φίλος ότι θέλει να γράψει καμιά 30+ τραγούδια γιαυτό και το ανέφερα γιατί στις δοκιμές που εκάνα δεν μπορύσα να ξεπεράσω τα 15-20 τραγούδια -mp3- μέσα σε ένα δίσκο χωρίς κενά με το nero...

Aυτά:)

Φιλικά Δημήτρης

Αφήστε το Ξε-Νero και βάλτε το Easy CD&DVD Creator της Roxio. Έχω τόσα χρόνια την 6.2 (έχει βγει και Media Creator 7.5) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το θέμα με τα κενά ανάμεσα από τα τραγούδια και την εξάλειψή τους λύνεται με τα Transition effects στο ECDC. Δοκιμάστε το και πείτε γνώμες. ;)
:shifty: