Spyros86 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Ρε παίδες, για πρώτη φορά μπήκε εχθές το βράδυ ένας φίλος μου στο internet και τρελάθηκε. Πήρε ιούς και του έβγαλε το μήνυμα των 60 δευτερολέπτων. Και η πλάκα είναι ότι δεν έκανε κανένα download. Επομένως φαντάστηκα κανένα blaster... αλλά τίποτα. Σήμερα παιδευόμουν 5 ώρες με το pc του, και τον άφησα ανοικτό για άλλη 1 ώρα όταν έφυγα να κάνει format. Ελπίζω να τα καταφέραμε πάντως γιατί ούτε format δεν γινόταν στην αρχή. Μπήκε στο site της bereta (κάπως έτσι μου το είπε, με όπλα) και στου πανεπιστημίου του!!!! Εντωμεταξύ του έβρισκε συνέχεια τους ιούς hucktool και spyκάτι. Και ενώ έλεγε ότι τους έβγαλε, αυτόματα ξανά έλεγε ότι τους εντόπισε. Ελπίζω αύριο να ξεμπερδέψουμε. Δεν είχε κάνει και κανένα update στα windows του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (19 Σεπ. 2004 , 01:45) Ρε παίδες, για πρώτη φορά μπήκε εχθές το βράδυ ένας φίλος μου στο internet και τρελάθηκε. Πήρε ιούς και του έβγαλε το μήνυμα των 60 δευτερολέπτων. Και η πλάκα είναι ότι δεν έκανε κανένα download. Επομένως φαντάστηκα κανένα blaster... αλλά τίποτα. Σήμερα παιδευόμουν 5 ώρες με το pc του, και τον άφησα ανοικτό για άλλη 1 ώρα όταν έφυγα να κάνει format. Ελπίζω να τα καταφέραμε πάντως γιατί ούτε format δεν γινόταν στην αρχή. Μπήκε στο site της bereta (κάπως έτσι μου το είπε, με όπλα) και στου πανεπιστημίου του!!!! Εντωμεταξύ του έβρισκε συνέχεια τους ιούς hucktool και spyκάτι. Και ενώ έλεγε ότι τους έβγαλε, αυτόματα ξανά έλεγε ότι τους εντόπισε. Ελπίζω αύριο να ξεμπερδέψουμε. Δεν είχε κάνει και κανένα update στα windows του. Αφου δεν "κολλησε" το blaster τοτε ειναι το sasser.Κανουν την ιδια δουλεια.Και εγω με το που συνδεθηκα με το καινουργιο desktop που ειχα φτιαξει στο Internet το κολλησα αμεσως.Κατεβασε το patch απο την Microsoft και κοιτα και την registry για τυχον entry values. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ας το γράψω για άλλη μια φορά. Χωρίς updates στα Windows, ένα antivirus και ένα firewall μην μπαίνετε στο internet. Για όλα αυτά υπάρχουν πολλά topics στο forum όπου θα βρείτε λύσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (19 Σεπ. 2004 , 11:56) Ας το γράψω για άλλη μια φορά. Χωρίς updates στα Windows, ένα antivirus και ένα firewall μην μπαίνετε στο internet. Για όλα αυτά υπάρχουν πολλά topics στο forum όπου θα βρείτε λύσεις. τουλαχιστον αν δεν κανουν update στα windows ενα antivirus το χρειαζονται αλλα το ποιο σημαντικο πιστευω πως ειναι το firewall :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Παιδια καλησπερα.Το antivirus μου (f-prot), βρηκε τον ιο w32/fyga.a@dro και τον διεγραψε.Ξερει κανεις κατι γι'αυτον τον ιο?Εφαγα το Internet αλλα τιποτα.. :blink: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Παιδιά έχω τον isass.exe όταν μπαίνω στο νετ ανοίγει το σκασμένο και μετράει αντίστροφα 1 λεπτό και μπουπ μου κλείνει τον υπολογιστή..Μπήκα στην symantec αλλά δεν βρήκα τίποτα..:cry: τι να κάνω??? PS Toν sasser τον δοκίμασα δεν τον εντοπίζει... Επίσης panda titanium 2004 & Norton 2004 αλλά τίποτα.. :cry: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (20 Σεπ. 2004 , 12:05) Παιδιά έχω τον isass.exe όταν μπαίνω στο νετ ανοίγει το σκασμένο και μετράει αντίστροφα 1 λεπτό και μπουπ μου κλείνει τον υπολογιστή..Μπήκα στην symantec αλλά δεν βρήκα τίποτα..:cry: τι να κάνω??? PS Toν sasser τον δοκίμασα δεν τον εντοπίζει... Επίσης panda titanium 2004 & Norton 2004 αλλά τίποτα.. :cry: Θελεις to pach KB835732 και θα εισαι οκ. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (19 Σεπ. 2004 , 16:11) Παιδια καλησπερα.Το antivirus μου (f-prot), βρηκε τον ιο w32/fyga.a@dro και τον διεγραψε.Ξερει κανεις κατι γι'αυτον τον ιο?Εφαγα το Internet αλλα τιποτα.. :blink: Ειναι ενα malware προγραμματακι που πολλες φορες εχει βρεθει στο quicktime_browser_plugin.exe. Εχεις τον quicktime? Aφου το καθαρισες εισαι οκ. :) Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (20 Σεπ. 2004 , 15:56) Θελεις to pach KB835732 και θα εισαι οκ. Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις :rolleyes: Ευχαριστώ πολύ :happy: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (20 Σεπ. 2004 , 17:14) Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις :rolleyes: Ευχαριστώ πολύ :happy: Το ειχα παθει και εγω. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις. :rolleyes: Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (20 Σεπ. 2004 , 16:22) Ειναι ενα malware προγραμματακι που πολλες φορες εχει βρεθει στο quicktime_browser_plugin.exe. Εχεις τον quicktime? Aφου το καθαρισες εισαι οκ. :) Σ'ευχαριστω :happy: .Για την ακριβεια, μαλλον ηταν στο Real player Alternative browser_plugin.exe. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Ρε παιδια μπορει να απαντησει καποιος στα παραπανω ερωτηματα μου? Δηλαδη στο προβλημα με τις επανεκκινησεις και στον αν εχω ακομα το bloodhound.exploit.6 διοτι δεν το εντοπιζουν τα antivirus που ετρεξα.Please οποιος ξερει!! :cry: Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (20 Σεπ. 2004 , 18:48) Ρε παιδια μπορει να απαντησει καποιος στα παραπανω ερωτηματα μου? Δηλαδη στο προβλημα με τις επανεκκινησεις και στον αν εχω ακομα το bloodhound.exploit.6 διοτι δεν το εντοπιζουν τα antivirus που ετρεξα.Please οποιος ξερει!! :cry: Φιλε μου εγω παντως οταν ειχα το προβλημα επανεκκινησεων με ενα φορματ το ελυσα,εβαλα το τοιχος προστασιας και το προγραμματακι αντιμετωπισεις του ιου που ειχε βγαλει η microsoft και ολα ok :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Είχε τα antivirus norton. Τελικά χρειάστηκαν 9 ώρες για να μπορέσει να δουλεύει οκ το pc. Είχε τρελαθεί και το partition του. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσους και ποιους ιούς είχε πάρει. :!: Μετά από format και διάφορα άλλα για αναζήτηση ιών, μπήκε εχθές εδώ και του έβγαλαν τα Norton ότι βρήκαν πάλι 2 ιούς και ότι τους έβγαλαν. Ποιο πρόγραμμα προτείνετε να "αγοράσω" :p για firewall και ποιο για antivirus. Το firewall νόμιζα ότι ήταν συσκευή για dsl. Δεν ήξερά ότι υπάρχει και πρόγραμμα. Για spies. Έχω το spysweaper. Για τον sasser που μπορώ να βρω το puch για ελληνικά xp και που το tool για να τον βγάζει? Άμα έχω εγκαταστήσει τα sp1 και sp2 είμαι καθόλου καλύτερα καλυμμένος ή χρειάζονται πάλι πολλά live updates. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Εδω και μερες προσπαθω να συνδεθω στη σελιδα της Symantec για να κανω Update Virus Definitions αλλα δεν μου βγαζει καθολου τηη σελιδα.Βγαζει το γνωστο μηνυμα η σελιδα που ζητησατε δεν ειναι διαθεσιμη. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vangelakis4 (21 Σεπ. 2004 , 00:44) Εδω και μερες προσπαθω να συνδεθω στη σελιδα της Symantec για να κανω Update Virus Definitions αλλα δεν μου βγαζει καθολου τηη σελιδα.Βγαζει το γνωστο μηνυμα η σελιδα που ζητησατε δεν ειναι διαθεσιμη. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Γιατί δεν μπαίνεις μέσα από το πρόγραμμα να πατήσεις να σου κάνει μόνο του live update. Επίσης εγώ το έχω βάλει στο ayto και κάνει από μόνο του όποτε μπαίνω αναζήτηση ώστε να δει αν υπάρχουν νέες ενημερώσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Δεν μπορω ουτε μεσα απο το Live Update.Γενικως δεν συνδεεται σε καμια σελιδα Antiviruw. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Vangelakis, πήγαινε σε αυτόν τον φάκελο C:\windows\system32\drivers\etc άνοιξε το αρχείο HOSTS με το wordpad σβήσε ό,τι γράφει και γράψε μόνο αυτό: 127.0.0.1 localhost αποθήκευσέ το (όπως είναι, HOSTS, χωρίς επέκταση) κλείσε τον explorer άνοιξέ τον και ξαναδοκίμασε Αν δε γίνει τπτ, κατέβασε από εδώ ένα άλλο antivius, και από εδώ ένα antispyware, και καθάρισε τον υπολογιστή σου. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Φιλε Φιλιππε μου εσωσες την ζωη.Τελικα αυτο το αρχειο Hosts εφταιγε.Χιλια ευχαριστω να σαι καλα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vangelakis4 (21 Σεπ. 2004 , 11:36) Φιλε Φιλιππε μου εσωσες την ζωη.Τελικα αυτο το αρχειο Hosts εφταιγε.Χιλια ευχαριστω να σαι καλα. Ο φιλιππος εχει σωσει πολυ κοσμο, γενικα με αυτα που απαντα. Να εισαι καλα βρε Φιλιππε. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Φίλιππε (ή όποιος άλλος ξέρει) μήπως υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι που να ψάχνει trojan; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα antivirus αντιμετωπίζουν πλέον και τα trojan horses. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 mcde δυστυχώς ένα αριθμό Trojan όχι μεγάλο..... Νομίζω απαιτείται εξειδικευμένο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (22 Σεπ. 2004 , 23:13) Φίλιππε (ή όποιος άλλος ξέρει) μήπως υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι που να ψάχνει trojan; Yπαρχουν αρκετά, εγω πάντως κανω on line scan εδώενώ εκεί θα βρεις ολα τα on line μαζεμενα. Σε περιπτωση που εχεις καποιο "υποπτο" αρχειο μπορεις να το τσεκάρεις εδώ. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Ρε παιδια δεν υπηρχε και ενα που λεγοταν anti-troyan;Το ειχα και τωρα δεν το βρισκω kazaa και στο δικτυο δεν το βρισκω σε αγγλικη εκδοχη...Δεν θυμαμαι ομως αν ηταν free.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts