Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημήτρη79

Μοιάζει πολύ με spyware.

1.Κάνε update το adaware (περισσότερα ΕΔΩ). Τρέξ'το. Σου βρήκε τπτ;

2.Προσπάθησε να το απεγκαταστήσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου.

3.Κλείσε ΟΛΑ τα προγράμματα και σβήσε όλον τον φάκελο με το χέρι (αν και αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά help.!

Ψάχνοντας το τι τρέχει στο σύστημά μου είδα οτι έτρεχε μια διεργασία με όνομα isass.exe

Το έψαξα και είδα οτι ήταν ιοw.Τι κάνει αυτός και πως τον απομακρύνουμε ξέρει κάποιος?

Υπόψην οτι το symantec antivirus δεν βρίκε τίποτα :(

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Μάι. 2004 , 14:25)

Δημήτρη79

Μοιάζει πολύ με spyware.

1.Κάνε update το adaware (περισσότερα ΕΔΩ). Τρέξ'το. Σου βρήκε τπτ;

2.Προσπάθησε να το απεγκαταστήσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου.

3.Κλείσε ΟΛΑ τα προγράμματα και σβήσε όλον τον φάκελο με το χέρι (αν και αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση)

Εκανα update στο adaware & βρηκε καποια "υποπτα" στοιχεια που τα εσβησε,ενεργοποιησα & το zone alarm(που κανει φοβερη δουλεια),αλλα το προβλημα παραμενει...οταν ανοιγω τον explorer αντι για την αρχικη σελιδα που εχω επιλεξει μου βγαζει μια ασχετη(http://www.coolsearch.com).Yποψιν οτι αυτο το κανει μονο στον explorer & οχι στον Opera.Επισης το υποπτο προγραμματακι(Χ) δε σβηνει με τιποτα...

To Ad-aware δυστυχώς πολλές φορές δεν μπορεί να αντιμετωπίσει σωστά spyware αυτού του είδους. Δείχνει ότι τα έχει απομακρύνει, αλλά με ένα restart το πρόβλημα επανέρχεται. Καλύτερη λύση σε αυτή την πέριπτωση είναι το Spysweeper που όμως δεν είναι δωρεάν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 6 Μάι. 2004 , 18:09)

Παιδιά help.!

Ψάχνοντας το τι τρέχει στο σύστημά μου είδα οτι έτρεχε μια διεργασία με όνομα isass.exe

Το έψαξα και είδα οτι ήταν ιοw.Τι κάνει αυτός και πως τον απομακρύνουμε ξέρει κάποιος?

Υπόψην οτι το symantec antivirus δεν βρίκε τίποτα :(

Δες ΕΔΩ και σβησε οτι εχω γραψει και απο τον φακελο Windows\system32 αλλα και απο την registry.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 6 Μάι. 2004 , 18:19)

Εκανα update στο adaware & βρηκε καποια "υποπτα" στοιχεια που τα εσβησε,ενεργοποιησα & το zone alarm(που κανει φοβερη δουλεια),αλλα το προβλημα παραμενει...οταν ανοιγω τον explorer αντι για την αρχικη σελιδα που εχω επιλεξει μου βγαζει μια ασχετη(http://www.coolsearch.com).Yποψιν οτι αυτο το κανει μονο στον explorer & οχι στον Opera.Επισης το υποπτο προγραμματακι(Χ) δε σβηνει με τιποτα...

Υπάρχει spyware πρόγραμμα με το όνομα coolsearch φίλε μου.Λες να έχει καμία σχέση?

Παιδιά εγώ έχω το νορτον που λήγει σε 20 μέρες,το zone alarm,και το spybot sd.

έχετε να προτείνετε τπτ άλλο για να αυξήσω την ασφάλειά μου? :o

Ευχαριστώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Μάι. 2004 , 12:33)

Λοιπον κοιταξα και βρηκα τα εξης:

Αν ειναι το W32.nachi κοιταξε στο : C:\windows\system32\ (για XP) ή C:\windows\system\ (για 98/Me) ή C:\winnt\system32 (για ΝΤ/2000) για καποιο αρχειο με ονομα dllhost.exe.

Επισης κοιτα στη registry για καταχωρηση με ονομα RpcPatch ή RpcTFtpd.

Αν ειναι τα b,c ή d variant του nachi τοτε κοιταξε στους παραπανω φακελους για το svchost.exe (προσεξε γιατι αν εχεις XP το αρχειο αυτο υπαρχει ηδη) και στην registry για καταχωρηση με ονομα webcheck.dll.

Έψαξα και εγώ για το dllhost.exe στο system32 και το βρήκα, είσαι όμως σίγουρος ότι είναι αρχείο του ιού, γιατί εμένα μου φένεται για αρχείο των windows. Πάντως τις καταχωρήσεις στη registry που αναφέρεις δεν τις βρήκα... :confused:

Σίγουρα να το διαγράψω ή θα γ****ω το PC??? :whistle:

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Μάι. 2004 , 18:35)

Δες ΕΔΩ και σβησε οτι εχω γραψει και απο τον φακελο Windows\system32 αλλα και απο την registry.

Μα αν ήταν αυτό δεν θα έπρεπε λογικά να μου σβήνει το pc μου? :worry:

Anyway αυτά απο την registry τα βρίκα και τα έσβησα.

Αλλά δεν βρίκα τα δυο αρχεία που έλεγες (cmd.FTP & skynetave.exe)... :)

Φιλικά Δημήτρης

Κοιτα να δεις και εμενα ορισμενες φορες με αφηνε και ημουνα 1 ωρα στο internet.Τι βρηκες και εσβησες?Τι αρχεια?

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Μάι. 2004 , 19:13)

Κοιτα να δεις και εμενα ορισμενες φορες με αφηνε και ημουνα 1 ωρα στο internet.Τι βρηκες και εσβησες?Τι αρχεια?

Έσβησα απο την registry τους φακέλους

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5604

Αυτά δεν έπρεπε?

Γιατί στον πρώτο φάκελο μια τιμή είχε και το όνομα isass.exe

Ps:Ξέρει κανεις τι είναι το winser.exe :worry:

Φιλικά Δημήτρης

Ναι αυτα επρεπε.Το winser.exe που το ειδες γιατι εγω δεν το βρισκω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Μάι. 2004 , 19:38)

Ναι αυτα επρεπε.Το winser.exe που το ειδες γιατι εγω δεν το βρισκω.

Το βρίκα στις διεργασίες...

Πάντος και που το διέγραψα απο την registry μετά απο restart αυτό συνεχίζει να υπάρχει :mad:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Jim87/15741/255708/0/Isass.JPG

Ψάχνοντας το Pc μου να βρω καποια εφαρμογή βρίκα ένα αρχείο isass.exe με μέγεθος 59kb στα έγγραφα μου στον φάκελο εικόνες :worry:

Φιλικά Δημήτρης

Jim87 το process lsass.exe υπαρχει ετσι κι αλλιως στο pc.Ακριβως αυτο χτυπαει το w32.sasser.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 7 Μάι. 2004 , 00:55)

Jim87 το process lsass.exe υπαρχει ετσι κι αλλιως στο pc.Ακριβως αυτο χτυπαει το w32.sasser.

Οπότε αφού δεν μου το βρίκε το removal tool δεν έχω τον ιό ε?

Thanks asymvivaste!

Τώρα το winser.exe τι να είναι? :worry:

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Μάι. 2004 , 13:50)

Οπότε αφού δεν μου το βρίκε το removal tool δεν έχω τον ιό ε?

Thanks asymvivaste!

Τώρα το winser.exe τι να είναι? :worry:

Αν δεν εχεις βρει καποιο αρχειο με ονομα avserve.exe,avserve2.exe ή σαν τα αλλα 2 που σου ειχα πει σε προηγουμενο post τοτε δεν εχεις το sasser.Το winser.exe το εχεις σαν process ή το ειδες σε καποιον φακελο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 7 Μάι. 2004 , 14:01)

Αν δεν εχεις βρει καποιο αρχειο με ονομα avserve.exe,avserve2.exe ή σαν τα αλλα 2 που σου ειχα πει σε προηγουμενο post τοτε δεν εχεις το sasser.Το winser.exe το εχεις σαν process ή το ειδες σε καποιον φακελο?

Bρήκα το skynetave.exe στον φάκελο που είχες πει και το έσβησα.

Δεν βρήκα τίποτα άλλο απο τις 4 εγγραφές που είπες.

Το winser.exe το βρήκα ώς process (2 ΄΄εγγραφές΄΄ ποιο πάνω απο το Isass στον πίνακα μου)

Φιλικά Δημήτρης

Hello to all.

Εχω "κολλησει" 2 ιους Adware. Ο ενας λεγεται Adware.binet και ο αλλος Adware.ClickAlhemy . Αφου ακολουθησα τις οδηγιες τις symantec, εχουν μεινει αρχεια τα οποια δε μπορω να ΒΡΩ ωστε να τα διαγραψω. Και αυτα ειναι τα εξης...

bi.dll

biprep.exe

alchem.exe

Τι να κανω ωστε να φυγουν?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Μάι. 2004 , 17:45)

Bρήκα το skynetave.exe στον φάκελο που είχες πει και το έσβησα.

Δεν βρήκα τίποτα άλλο απο τις 4 εγγραφές που είπες.

Το winser.exe το βρήκα ώς process (2 ΄΄εγγραφές΄΄ ποιο πάνω απο το Isass στον πίνακα μου)

To winser.exe μαλλον θα ειναι απο καποια εφαρμογη που εχεις βαλει.Αν θελεις να δεις τι ειναι τοτε κατεβασε το WinTask 4 Pro ,και μετα αν θελεις να το κρατησεις pm me για να το κανεις full.

sas zalisa ligo to exw balei pantoy sorry....exw ena problimataki otan paw na anoiksw to windows update kleinei to internet mono toy...ti paizetai ti na kanw???.....exw win xp ellinika home

αν διαβασεις λιγο πιο πανω ή αν θυμαμαι καλα σε ενα αλλο θεμα εδω λεει τι ακριβως να κατεβασεις.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος klimisp (12 Μάι. 2004 , 00:42)

sas zalisa ligo to exw balei pantoy sorry....exw ena problimataki otan paw na anoiksw to windows update kleinei to internet mono toy...ti paizetai ti na kanw???.....exw win xp ellinika home

Eιναι στο παρακατω ακριβως θεμα : Νέο Worm παρόμοιο με το Blaster!

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

kalhspera paidia.

egkatesthsa to norton antivirus 2004 gia ena mhna trial kai ektote to systhma mou exei "varynei",to idio synevh se ena allo pc,epishs.

Kapoios allos me paromoio provlhma.skopeyw na to agorasw,ayto xrhsimopoiw edw kai xronia,alla an einai etsi lew na paw pros mcafee 8.0

kapoios na sxoliasei metaxy aytwn twn 2?

eyxaristw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος v@gelis (12 Μάι. 2004 , 17:01)

kalhspera paidia.

egkatesthsa to norton antivirus 2004 gia ena mhna trial kai ektote to systhma mou exei "varynei",to idio synevh se ena allo pc,epishs.

Kapoios allos me paromoio provlhma.skopeyw na to agorasw,ayto xrhsimopoiw edw kai xronia,alla an einai etsi lew na paw pros mcafee 8.0

kapoios na sxoliasei metaxy aytwn twn 2?

eyxaristw

Γεια σου φιλε μου.Λοιπον εγω χρησιμοποιω το Norton 2003 Pro αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.Λοιπον για δες μια συγκριση και αποφασισε ποιο θα παρεις.Παντως για το F-Secure εχω ακουσει τα καλυτερα.

παιδια ποι εκδοση του f-secure προτεινετε οσοι το χρησιμοποιουν?? αναμεσα στην 5.42 και στην 5.52 τι διαφορες υπαρχουν?? ειναι οι τελευταιες που βρηκα στο μουλαρι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Μάι. 2004 , 00:44)

Γεια σου φιλε μου.Λοιπον εγω χρησιμοποιω το Norton 2003 Pro αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.Λοιπον για δες μια συγκριση και αποφασισε ποιο θα παρεις.Παντως για το F-Secure εχω ακουσει τα καλυτερα.

ki egw pleon gia f-secure prosanatolizomai h MCAfee 8.0.eyxaristw