Jump to content

Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, josuts said:

ΑΑαα.... δεν τα γνωρίζω αυτά! Αυτό που έγραψες το ιταλικό αφή μπορώ να το βγάλω από εδώ με μετάφραση αγπο γουγλη?

γιατί θες να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία;

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5 ώρες πριν, bill33 said:

γιατί θες να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία;

ψάχνω για δουλειά εκεί αλλά δεν έχω βρει ακόμη.Σκεφτικα ότι θα βόλευε να έχω ιταλικό νούμερο.Το ελληνικό το κρατώ έτσι κ αλλιώς

3 minutes ago, josuts said:

ψάχνω για δουλειά εκεί αλλά δεν έχω βρει ακόμη.Σκεφτικα ότι θα βόλευε να έχω ιταλικό νούμερο.Το ελληνικό το κρατώ έτσι κ αλλιώς

Μιλα με την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα για να βγάλεις ένα Codice Fiscale, εφόσον θες να πάρεις ένα νούμερο ιταλικό. 

Η ho. Mobile(θυγατρική Vodafone+Fastweb) έχει εύκολη διαδικασία με έκδοση eSIM και φθηνά πακέτα

2 ώρες πριν, evang.t said:

Μιλα με την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα για να βγάλεις ένα Codice Fiscale, εφόσον θες να πάρεις ένα νούμερο ιταλικό. 

Η ho. Mobile(θυγατρική Vodafone+Fastweb) έχει εύκολη διαδικασία με έκδοση eSIM και φθηνά πακέτα

σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Έβαλα την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης κ με έστειλε στην ιταλική πρεσεβεια.Κατεβασα έντυπο κ το συμπλήρωσα κ σκανάρισμα κ το διαβατήριο μου κ τα έστειλα στο μαίλ τους.

τώρα για το κινητό θα το δω κ αυτό που αναφέρεις!

6 ώρες πριν, josuts said:

ναι είναι καλό να έχεις ντόπιο κινητό όταν ψάχνεις εργασία στο εξωτερικό.Καλή επιτυχία.

8 ώρες πριν, bill33 said:

ναι είναι καλό να έχεις ντόπιο κινητό όταν ψάχνεις εργασία στο εξωτερικό.Καλή επιτυχία.

Σε ευχαριστώ πολύ! Παρόλο δεν είμαι μικρός(53 πια) κ 5 μήνες τώρα που έφυγε από την ζωή η μάνα μου αφού ροηγουμενος ήμουν όλη μέρα κ νύχτα στα νοσοκομεία κ αδέρφια δεν υπάρχουν.Πατερας έφυγε από την ζωή στα 17 μου.Χωρισμενος 15 χρόνια κ χωρίς παιδιά δεν με κρατάει τίποτα πια.Οποτε πάω για νέα αρχή!

2 ώρες πριν, josuts said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Παρόλο δεν είμαι μικρός(53 πια) κ 5 μήνες τώρα που έφυγε από την ζωή η μάνα μου αφού ροηγουμενος ήμουν όλη μέρα κ νύχτα στα νοσοκομεία κ αδέρφια δεν υπάρχουν.Πατερας έφυγε από την ζωή στα 17 μου.Χωρισμενος 15 χρόνια κ χωρίς παιδιά δεν με κρατάει τίποτα πια.Οποτε πάω για νέα αρχή!

Ιδια ηλικία έχουμε.Πριν 7 χρόνια εγώ την έκανα για Αγγλία,η σύζυγος έμεινε Ελλάδα,για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην ζωή μας.

Και πάλι καλή επιτυχία.

5 ώρες πριν, bill33 said:

Ιδια ηλικία έχουμε.Πριν 7 χρόνια εγώ την έκανα για Αγγλία,η σύζυγος έμεινε Ελλάδα,για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην ζωή μας.

Και πάλι καλή επιτυχία.

σε ευχαριστώ πολύ! να είσαι καλά κ ελπίζω κ εγώ να μου έρθουν όλα όπως τα επιθυμώ!

• 3 weeks later...

Μπρατισλάβα Σλοβακία με vf GR roaming 4G+ ( δεν έχει 5G σε αντίθεση με τις άλλες δύο ελληνικές )

14 minutes ago, Gv2008 said:

Μπρατισλάβα Σλοβακία με vf GR roaming 4G+ ( δεν έχει 5G σε αντίθεση με τις άλλες δύο ελληνικές )

Βρίσκομαι στη Μολδαβια 

COSMOTE έχει MOLDCELL 4G, η NOVA έχει Orange 4G και η vf-GR είναι κολλημένη σε MOLDCELL 3G

Στο σάιτ λέει πως έχει 4G με την Orange. Να με άφηνε να μπω χειροκίνητα καλά θα ήταν. 

Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με εξυπηρέτηση έχω την Cosmote που λειτουργεί κανονικά 

Καλησπέρα από την όμορφη Βιέννη. Στην Αυστρία με vf λειτουργούν με 5G η Magenta χωρίς volte και με κακες ταχύτητες και η 3 με 5G και volte. 

Αεροδρόμιο Βιέννης με Magenta

Screenshot_2026-03-25-11-52-52-216_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2026-03-25-11-52-43-636_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2026-03-25-11-52-05-733_cz.mroczis.netmonster.jpg

Η COSMOTE μπαίνει και στην A1 και στην 3 και στη Magenta και στις τρεις με 5G και volte σε όλες εκτός από 3 AT. Η vf μπαίνει 3 AT με 5G και volte και Magenta 5G χωρίς volte. Καθόλου Α1

Edited by Gv2008

On 25/3/2026 at 1:07 ΜΜ, Gv2008 said:

Η COSMOTE μπαίνει και στην A1 και στην 3 και στη Magenta και στις τρεις με 5G και volte σε όλες εκτός από 3 AT. Η vf μπαίνει 3 AT με 5G και volte και Magenta 5G χωρίς volte. Καθόλου Α1

Όταν είχα πάει η Nova έμπαινε 3 ΑΤ με 5G-VoLTE, Α1 και Magenta-T- μονο 5g χωρίς VoLTE

Ακόμα τα ίδια;

On 30/3/2026 at 10:51 ΜΜ, panos.k2 said:

Όταν είχα πάει η Nova έμπαινε 3 ΑΤ με 5G-VoLTE, Α1 και Magenta-T- μονο 5g χωρίς VoLTE

Ακόμα τα ίδια;

Δεν είχα καθόλου nova μαζί μου 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

5G καπούτ η vf GR στην Πολωνία. Plus 4G(το χειρότερο δίκτυο στην χώρα) και για κλήσεις πέφτει 3G. 

H COSMOTE και η NOVA μπαίνουν σε όλα τα δίκτυα της χώρας με 5G. H πρώτη έχει VoLTE με T-Mobile και η δεύτερη με Orange. 

On 10/4/2026 at 12:43 ΜΜ, TakeOverNet said:

Τουρκία μόνο η VF έχει VoLTE.  

Ας πιάσει και τα εντός ΕΕ γιατί υπάρχουν χώρες της ΕΕ που δεν εχει καν 5G Roaming 

On 19/4/2026 at 9:26 ΜΜ, panos.k2 said:

5G καπούτ η vf GR στην Πολωνία. Plus 4G(το χειρότερο δίκτυο στην χώρα) και για κλήσεις πέφτει 3G. 

H COSMOTE και η NOVA μπαίνουν σε όλα τα δίκτυα της χώρας με 5G. H πρώτη έχει VoLTE με T-Mobile και η δεύτερη με Orange. 

Ας πιάσει και τα εντός ΕΕ γιατί υπάρχουν χώρες της ΕΕ που δεν εχει καν 5G Roaming 

Ούτε στη Σλοβακία είχε 5G η vf GR, ενώ οι άλλες 2 είχαν κανονικά