Jump to content

Πρόβλημα με τα updates του Norton

geofil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Έχω norton antivirus. Ενώ όλα δουλεύουν καλά, όταν κάνω update μέσω του LiveUpdate, αντί να βρει τα τελευταία definitions, μου βγάζει ότι πρέπει να κατεβάσω όλα τα definitions από την αρχή. 7,5 mb. Φυσικά αυτά υπάρχουν στον υπολογιστή. Κάτι γίνεται και δεν τα βλέπει. Μου το κάνει κάθε 2-3 μήνες και συνήθως τα ξανακατεβάζω από την αρχή. Έχω κάνει επανεγκατάσταση, αλλά πάλι τα ίδια.

Έχει συμβεί σε άλλον αυτό;

ΥΓ. Δεν θέλω λύσεις τύπου "βάλε Kaspersky" :D

Ναι και σ΄εγκατάσταση του NORTON INTERNET SECURITY που περιλαμβάνει NORTON ANTIVIRUS το κάνει. Το περίεργο είναι ότι το έχω εγκαταστήσει σε 3 PC ταυτόχρονα και το ένα κάνει update το άλλο λέει error &download again! Δεν με πειράζει γιατί έχω DSL αλλά καποια βλακέια είναι! Δεν έχω βρεί λύση στο site τους.

Ναι και σ΄εγκατάσταση του NORTON INTERNET SECURITY που περιλαμβάνει NORTON ANTIVIRUS το κάνει. Το περίεργο είναι ότι το έχω εγκαταστήσει σε 3 PC ταυτόχρονα και το ένα κάνει update το άλλο λέει error &download again! Δεν με πειράζει γιατί έχω DSL αλλά καποια βλακέια είναι! Δεν έχω βρεί λύση στο site τους.

Το έψαξα και εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αυτό το μήνυμα βγάζει και σε μένα.

Και εγώ :cry: δεν έχω DSL. Δεν γίνεται να κάθομαι να το κατεβάζω συνέχεια. Τουλάχιστον να ξέρω ότι είναι απλά ένα bug, αλλά ο υπολογιστής είναι ασφαλής.

Κοιταξε στις ρυθμισεις. Μπορει κατι να βρεις εκει αλλιως αυτο που ειπες οτι δεν θες.....kaspersky!!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κοιταξε στις ρυθμισεις. Μπορει κατι να βρεις εκει αλλιως αυτο που ειπες οτι δεν θες.....kaspersky!!

Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις. Δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Μου το εκανε πριν 5 μερες και εμενα και ητανε 7,5 ΜΒ. Ομως με ενα restart μου βγαλε το κανονικο μεγεθος 280 ΚΒ.Κολλαει καμια φορα το liveupdate φαινεται. Λογικα θα σου φτιαξει αν και παιζει να μας το ξαναβγαλει αργοτερα.

Δοκιμάσατε να κατεβάσετε το .exe που κάνει update τα definitions manually και να δείτε μήπως μετά δεν εμφανίζεται το πρόβλημα;

Δοκιμάσατε να κατεβάσετε το .exe που κάνει update τα definitions manually και να δείτε μήπως μετά δεν εμφανίζεται το πρόβλημα;

Μanually τα κατέβαζα. Δεν αλλάζει τίποτα.

Μάλλον έχει δίκιο ο dimitrisgr το πρόβλημα είναι γενικώς στο LiveUpdate. Ίσως παραφορτώνονται οι servers, όταν πολλοί χρήστες του νόρτωνα κατεβάζουν τα definitions. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.