Jump to content

Η Xiaomi θα αποκαλύψει το Mi 12 τον Δεκέμβριο

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονικά και μόνο, ξέρουμε πως η ανακοίνωση του Xiaomi Mi 12 είναι πολύ μακριά μας, αλλά διάφοροι tipster έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζουν δημοσίως απόψεις για το πώς θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα των Κινέζων. Ο γνωστός χρήστης @Digital Chat Station,είπε ότι η ανακοίνωση του Xiaomi Mi 12 αναμένεται στο τέλος του έτους και ο κωδικός της συσκευής είναι "2112123AC".

Είναι αρκετά προβλέψιμο ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει με το κορυφαίο chip επόμενης γενιάς από την Qualcomm και θα πρέπει να είναι το Snapdragon 895 4nm. Η κορυφαία οθόνη θα προσφέρει επίσης υποστήριξη για την τεχνολογία LTPO που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ανάλογα το περιεχόμενο που εμφανίζεται κάθε φορά.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του Xiaomi Mi 12 υπάρχει η γρήγορη ενσύρματη φόρτιση με χωρητικότητα τουλάχιστον 120W και δυνατότητα φόρτισης του gadget ασύρματα στα 100W. Εάν η τελευταία πρόβλεψη είναι σωστή, τότε η ταχεία ασύρματη φόρτιση θα προσφέρεται από την παγκόσμια έκδοση της επερχόμενης συσκευής-ναυαρχίδας, ενώ στην Κίνα η ισχύς δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50W.

Υπάρχει επίσης μια πρόβλεψη ότι το Xiaomi Mi 12 θα είναι το πρώτο στην αγορά που θα προσφέρει έναν αισθητήρα εικόνας 200MP με μέγεθος 1 ίντσας.

Πέρυσι, η Xiaomi κυκλοφόρησε πρόωρα το Xiaomi Mi 11 και είχε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών για δύο μήνες. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα έδειξε ότι η εταιρεία βιάστηκε. Το Snapdragon 888 έχει αποδειχθεί προβληματικό και επιρρεπές σε ζητήματα υπερθερμάνσεων.

Για αυτή την χρονιά, η Xiaomi μπορεί επίσης να ακολουθήσει το δρόμο μιας πρώιμης κυκλοφορίας της νέας ναυαρχίδας και έτσι λοιπόν το Xiaomi Mi 12 μπορεί να έρθει μέσα στο Δεκεμβρίο.

[via]

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Χα χα χα και λογικά θα παρουσιάσει και πιο πριν εφόσον τηρήσει την τακτική των τελευταίων χρόνων και το Mi 11 T εκεί κοντά στον Σεπτέμβριο μήνα, ίδωμεν...
Konakis.

Χα χα χα και λογικά θα παρουσιάσει και πιο πριν εφόσον τηρήσει την τακτική των τελευταίων χρόνων και το Mi 11 T εκεί κοντά στον Σεπτέμβριο μήνα, ίδωμεν...

Ελπίζω να μη το κάνει. Έχει ήδη πολλές συσκευές.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

είναι αναγκασμένη να το κάνει η να καταργήσει την σειρά mi δεν έχει άλλες επιλογές .....άλλωστε ήταν επιλογής της η high end κατηγορία

καλές βουτιές της εύχομαι!!!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Να καταργήσει τη σειρά T όχι το Mi. Θα ελαφρύνει και δεν θα κάνει βουτιές! ;) Edited by evris2013

μα η σειρά mi 10T mi 9T pro κτλ πουλάει

η σκέτη mi δεν τραβάει,αυτό είναι διαχρονικό

τέλος πάντων δικά της είναι ας κάνει ότι θέλει

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Η αλήθεια είναι ότι από Mi 9T , Mi 10 T & T Pro τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις σε αντίθεση με την "κυρίως" σειρά; των τελευταίων Mi 10 & Mi 11 και λογικό είναι μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ... εγώ πάντως ακόμα ψάχνω να βρω ψεγάδι στο 9 μηνών μου Mi 10 T... σήμερα έχω εφοδιαστεί και με ειδικό τριποδάκι θα είμαι βουνό για αστροφωτογραφία να το έχω έτσι για δοκιμή να πειραματιστώ δίπλα στην 750 μου.
Konakis.

Η αλήθεια είναι ότι από Mi 9T , Mi 10 T & T Pro τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις σε αντίθεση με την "κυρίως" σειρά; των τελευταίων Mi 10 & Mi 11 και λογικό είναι μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ... εγώ πάντως ακόμα ψάχνω να βρω ψεγάδι στο 9 μηνών μου Mi 10 T... σήμερα έχω εφοδιαστεί και με ειδικό τριποδάκι θα είμαι βουνό για αστροφωτογραφία να το έχω έτσι για δοκιμή να πειραματιστώ δίπλα στην 750 μου.

Τι είναι η 750 σου;

σε 5 μηνες νεο τηλεφωνο?

ακομα δεν κυκλοφορησε το 11!

Και το 11 τέλη Δεκεμβρίου το ανακοίνωσε, άρα καμία διαφορά.

Κλασικά μέσα στο Γενάρη Κίνα κυκλοφορεί υπόλοιπο κόσμο από Μάρτιο.

Sent from my Mi 11 Lite 5G using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T