Jump to content

Αποστολή εικόνων σε υψηλότερη ποιότητα μέσω του WhatsApp

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κριθεί αναγκαίο να στείλεις εικόνες και βίντεο στο WhatsApp, θα έχεις διαπιστώσει πως ενώ η μεταφορά περιεχομένου είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, λόγω της συμπίεσης των αρχείων επηρεάζεται η ποιότητα των εικόνων. Στην τελευταία έκδοση του WhatsApp beta v2.21.14.16 για Android, δοκιμάζουν τώρα τρεις νέες ρυθμίσεις ποιότητας κατά την αποστολή εικόνων.

Σε αυτή την ενημέρωση, το WhatsApp δοκιμάζει νέες επιλογές στο μενού "Αποθήκευση και δεδομένα", σε μια νέα ρύθμιση που ονομάζεται "Ποιότητα μεταφόρτωσης φωτογραφιών". Υπάρχουν τρεις νέες επιλογές:

Αυτόματο (συνιστάται): Το WhatsApp εντοπίζει ποιος είναι ο καλύτερος αλγόριθμος συμπίεσης για συγκεκριμένες εικόνες.

Καλύτερη ποιότητα: Το WhatsApp θα στείλει την εικόνα χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.

Εξοικονόμηση δεδομένων: Το WhatsApp θα χρησιμοποιεί αλγόριθμους συμπίεσης που θα στέλνουν εικόνες πιο γρήγορα, αλλά με πολύ χαμηλότερη ποιότητα.

Το WhatsApp δοκιμάζει όχι μόνο την αποστολή εικόνων υψηλότερης ποιότητας, αλλά σε μια προηγούμενη ενημέρωση beta, άρχισαν επίσης να δοκιμάζουν και την αποστολή βίντεο υψηλότερης ποιότητας.

Και τα δύο χαρακτηριστικά είναι υπό-ανάπτυξη και ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν σύντομα στη σταθερή έκδοση μόλις ολοκληρωθεί η όλη δοκιμή.

[via]

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Νομίζω και το Viber έχει μια παρόμοια ρύθμιση για τις φωτογραφίες και βίντεο.

Δυστυχώς όσους ξέρω δεν έχουν Telegram. Οπότε για μένα άχρηστο είναι.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω και το Viber έχει μια παρόμοια ρύθμιση για τις φωτογραφίες και βίντεο.

Δυστυχώς όσους ξέρω δεν έχουν Telegram. Οπότε για μένα άχρηστο είναι.

Στο Viber εχει επιλογη για την συμπιεση οταν την στειλεις ως φωτογραφια αλλα αν θες να την στειλεις ασυμπιεστη την στελνεις ως αρχειο

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone