Nagata Δημοσιεύτηκε June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2021 Σύμφωνα με την Xiaomi, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες του MIUI θα έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες, όπως πρόσφατα το MIUI Pioneer Team αποτελούμενο από κορυφαία στελέχη της εταιρείας για να ανταποκριθεί άμεσα στα παράπονα των χρηστών. Ωστόσο στο Reddit ιδιοκτήτες smartphones της Xiaomi λένε πως αντιμετωπίζουν προβλήματα απόκρισης στην οθόνη αφής. Το παραπάνω smartphone που εμφανίζει αυτό το bug, είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra με την έκδοση MIUI 12.5. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και μερικά άλλα τηλέφωνα της εταιρείας όπως: Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10 Ultra, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 9S. Ουδείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν το ζήτημα προέρχεται από το σύστημα MIUI 12.5, όμως ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι και το MIUI 12.0.8 έχει επίσης την ίδια αποτυχία απόκρισης στην οθόνη αφής. Το πρόβλημα δεν είναι ένα κοινό πρόβλημα, καθώς μόνο λίγοι χρήστες κάνουν αρνητικά σχόλια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ζήτημα δεν υπάρχει. Σε επίσημη απάντηση, η Xiaomi ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το ζήτημα και θα ξεκινήσει μια ενημέρωση του κώδικα για τα παραπάνω μοντέλα. Τι άλλο όμως παρατηρείται και θεωρείται κοινό πρόβλημα σε smartphones της Xiaomi; Πολλά smartphone Xiaomi μαστίζονται από ξαφνική παύση λειτουργίας καθώς και συνεχή επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής παιχνιδιών. Αυτό το ζήτημα είναι κοινό σε ορισμένα μοντέλα ναυαρχίδες. Επίσης, όταν οι χρήστες ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους, υπάρχει μια μαύρη οθόνη που χρειάζεται λίγο χρόνο για να εξαφανιστεί. Επίσης, ένα άλλο σφάλμα οδηγεί ορισμένα τηλέφωνα Xiaomi στο να παγώνουν περιστασιακά κατά το άνοιγμα / κλείσιμο εφαρμογών και συνεχώς γίνονται προσπάθειες επίλυσης τέτοιων ζητημάτων. [via] Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Ολα τα είπαμε δηλαδή.. Κ οσο κ καλα να ειναι οταν δίνεις 800, 1000, 1200€ κ εχει ολα αυτα μαζι ειναι λιγο τραγικό.. Μακαρι να το φτιαξουν γρήγορα.. Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Περιμένουμε τους "εμένα η συσκευη μου δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως και όλες όσες xiaomi έχω πάρει" Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Περιμένουμε τους "εμένα η συσκευη μου δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως και όλες όσες xiaomi έχω πάρει" ...κι εγώ τους "όσα Xiaomi πέρασαν από τα χέρια μου είχαν προβλήματα" και το κλασσικό πλέον "σιγά μη κάτσει η Xiaomi να λύσει τα θέματα. Ότι έκανε πριν θα κάνει και τώρα". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 https://piunikaweb.com/2021/06/02/miui-12-global-update-bug-tracker/ πολλά και άλυτα τα θέματα κατά καιρούς,μερικά φτιάχνονται αλλά όχι!!! έχει χάσει τον μπουσουλα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Kαι στα drone επίσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts