spy14 Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Galaxy note 10 lite, συσκευή προορισμένη για ελληνική αγορά έχει ράδιο ενώ της ιταλικής όχι..... Δεν νομίζω να είναι θέμα νομοθεσίας. Στην τελική και με την digea δεν σου απενεργοποίησαν τις παλιές τηλεοράσεις. Μα λέμε ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει να ισχύει ο νόμος. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Μα λέμε ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει να ισχύει ο νόμος. Νομίζω ότι μου είχαν απαντήσει ότι ισχύει από 1/1/20 . Αν θυμάσαι η αφαίρεση του ράδιο στο 3x 2019 έγινε 31/12/19 και μετά τους έστειλα mail και μου απάντησαν το παραπάνω σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Μετά βέβαια από 3 μήνες το επανέφεραν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Νομίζω ότι μου είχαν απαντήσει ότι ισχύει από 1/1/20 . Αν θυμάσαι η αφαίρεση του ράδιο στο 3x 2019 έγινε 31/12/19 και μετά τους έστειλα mail και μου απάντησαν το παραπάνω σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Μετά βέβαια από 3 μήνες το επανέφεραν.δεν θυμάμαι από τότε έχει αρχίσει να ισχύει.εχω την εντύπωση ότι θέλει ακόμα.μονο μια οι δύο χώρες στην ευρωπη χρησιμοποιούν ψηφιακό νομίζω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts