Jump to content

Παρά την συγχώνευση με την Oppo, η OnePlus θα παραμείνει με το OxygenOS


one2377
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του Θάνου Παλάγκα

 

Πριν από περίπου πέντε μήνες μάθαμε ότι η OnePlus και η Oppo, συγχώνευσαν τα τμήματα R&D. Όμως πριν από μερικές μέρες, μάθαμε ότι η OnePlus θα «ενσωματωθεί περαιτέρω» με την Oppo.

 

Το να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο εταιρίες σε ότι αφορά τα τμήματα του hardware, δεν αποτελεί έκπληξη. Όμως, δεν είχαμε και πολλές πληροφορίες για τα σχέδιά τους για το λογισμικό των κινητών OnePlus.

 

Πλέον γνωρίζουμε. Ο CEO Pete Lau μίλησε στο επίσημο forum της εταιρίας και διαβεβαίωσε τους πάντες ότι η συγχώνευση έγινε για να αποδίδουν τα τμήματα των εταιριών καλύτερα και φυσικά πιο αποδοτικά. Σε απάντηση σε ένα σχόλιο που έγινε από κάποιον χρήστη, ο Lau υποσχέθηκε ότι το OxygenOS θα παραμείνει το λειτουργικό σύστημα των συσκευών OnePlus, έξω από την Κίνα.

Οι συσκευές που προορίζονται για την Κίνα, διαθέτουν το HydrogenOS, όπου είναι μια παραλλαγή του OxygenOS, χωρίς τις υπηρεσίες της Google. Αυτό ήταν απαραίτητο, γιατί οι Κινέζοι πελάτες προτιμούν αυτές τις εκδόσεις, αντί των stock.

 

Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης και της αύξησης της αποδοτικότητας, η εταιρία θα μπορεί να δώσει καλύτερη εμπειρία και στο hardware, αλλά και στο software. Όχι μόνο το OxygenOS είναι εδώ για να μείνει, αλλά θα αρχίσει να λαμβάνει και ενημερώσεις πιο συχνά, το οποίο είναι φυσικά πολύ καλά νέα για υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες.

 

Είναι σημαντική η κίνηση αυτή της εταιρίας, γιατί πολλοί από τους πελάτες επιλέγουν τις συγκεκριμένες συσκευές για την πιο «καθαρή» εμπειρία του Android και με γρήγορες ενημερώσεις. Φυσικά το Android 12 αναμένεται να είναι μια αρκετά μεγάλη οπτική αλλαγή από την έκδοση 11. Ανυπομονούμε να δούμε την άποψη της OnePlus σε αυτή την έκδοση, η οποία θα είναι αρκετά μινιμαλιστική, αλλά ταυτόχρονα και λειτουργική.

 

[via]

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...