Jump to content

Τα iPhone 13 λαμβάνουν πιστοποίηση EEC


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Του Θάνου Παλάγκα

 

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα της μοντέλα iPhone 13 μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά πριν να μπορούν αυτά να πωλούνται, χρειάζεται να έχουν πάρει πιστοποιήσεις από διάφορες ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη και κουραστική διαδικασία, οπότε αρχίζει αρκετά νωρίτερα και έτσι προκαλεί αρκετές διαρροές.

 

Μια τέτοια πιστοποίηση προέρχεται από το EEC (Eurasian Economic Commission), όπου έχουν αποκαλυφθεί οι κωδικοί των μοντέλων.

 

Έτσι λοιπόν έχουμε: Α2628, Α2630, Α2636, Α2635, Α2640, Α2643 και Α2645. Όλες αυτές οι συσκευές τρέχουν το iOS 14 και αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που φαίνονται από αυτήν την καταχώριση. Είναι δύσκολο να μπορέσουμε να αντιστοιχίσουμε τους κωδικούς με τα μοντέλα αυτή τη στιγμή.

 

Η Apple αναμένεται να ανανεώσει όλη τη σειρά iPhone 12 με νέα τηλέφωνα τα οποία θα διαθέτουν τον νέο Α15 επεξεργαστή και ένα ανασχεδιασμένο notch. Τα Pro μοντέλα θα έχουν 120Hz LTPO OLED οθόνες. Επίσης όλα τα μοντέλα αναμένονται να έχουν νέο υπερευρυγώνιο φακό f/1.8 και τα Pro θα έχουν την τεχνολογία σταθεροποίησης sensor shift, στον βασικό και τον υπερευρυγώνιο φακό. Διαρροές επίσης δείχνουν σε μπαταρίες με αυξημένες χωρητικότητες, με την μεγαλύτερη να είναι του iPhone 13 Pro Max στα 4352 mAh.

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...